Vicepremier De Sutter vindt voorstel om niet-gevaccineerden te weigeren in discotheken “echt een probleem”

Vicepremier Petra De Sutter (Groen) is geen voorstander om de zogenaamde 2G-regel in te voeren in het nachtleven. Die zou ervoor zorgen dat niet-gevaccineerden niet meer binnen mogen in onder meer discotheken. “Dat is echt een probleem, omdat het zorgt voor een tweedeling die we kunnen missen,” zegt ze voor de camera van VTM NIEUWS.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Jambon: “We gaan Lieven Annemans niet vervangen als voorzitter van relancecomité”
  12

  Jambon: “We gaan Lieven Annemans niet vervangen als voorzitter van relanceco­mité”

  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is niet van plan om de Gentse professor Lieven Annemans te vervangen als voorzitter van het maatschappelijk relancecomité dat de Vlaamse regering advies levert over het herstel na de pandemie. "Er is geen probleem in het comité inzake de positie van professor Annemans. Hij zal wat ons betreft blijven zetelen als voorzitter", zo heeft Jambon dinsdag geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Maurits Vande Reyde.