Vicepremier Clarinval pessimistisch: “Meerderheid bevolking onderschat de gevolgen nog: oorlog in Oekraïne wordt erger dan coronacrisis”

Vicepremier David Clarinval (MR) is erg pessimistisch over de economische gevolgen van de Russische oorlog in Oekraïne. Volgens de federale minister van Zelfstandigen stevenen we af op een periode die erger wordt dan de coronacrisis. “De bevolking onderschat de impact nog”, zei Clarinval in een interview met ‘RTL Info’.

  1. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen
    3

    PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

    Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Onder meer de prijs van voeding swingt de pan uit. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België voortaan elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je elk jaar op 21 juli net over de grens grote kortingen kan krijgen op allerlei soorten (fris)dranken en dagdagelijkse producten? En dat je bij IKEA op een eenvoudige manier nog 10 procent extra kan scoren bovenop de solden? Een overzicht.