Staatssecretaris Zuhal Demir.
Volledig scherm
Staatssecretaris Zuhal Demir. © BELGA

"Verzuurd omdat u jarenlang geen bal hebt gedaan": Demir haalt uit naar De Coninck in debat antidiscriminatiewet

De discussie over het rapport van een expertenteam over de antidiscriminatiewetten is vandaag even ontsierd door een bitse woordenwisseling tussen Kamerlid Monica De Coninck (sp.a) en staatssecretaris Zuhal Demir (N-VA). Vooral de staatssecretaris trok daarbij alle registers open.

73 reacties

 • Marc Camp

  5 jaar geleden
  Dat diegene die spreken over Antwerpen en de schade die aangericht was zwijgen want de schade die nu aangericht wordt is gewoon niet te overzien! Erger dan ooit ervoor!
 • karel daneels

  5 jaar geleden
  is een wet die maar in 1 richting werkt en te pas en te onpas wordt ingeroepen
 • freddy terweirs

  5 jaar geleden
  Zuhal4premier,
 • josep duhamel

  5 jaar geleden
  goed bezig zuhal, doorzetten
 • Jean De Grande

  5 jaar geleden
  james vroman, hier is geen plaats voor racisten. Zuhal is Belgische EN Vlaamse. Als zij zich hier moeit is dat haar volste recht. Ik begrijp niet dat zo een reactie geplaatst wordt, net zoals die van hurkmans. Of hebben we nog altijd te doen met dezelfde extreem linkse redactie die vindt dat er niet meer anoniem gepost mag worden maar voor bepaalde meningen uitzonderingen toelaat? Ik merk trouwens dat de redactie hun eigen regels overtreed door alleen initialen te gebruiken.
 1. Man die zwaargewond raakte bij gasexplosie in Luik buiten levensgevaar, mogelijk sprake van wanhoopsdaad
  Update

  Man die zwaarge­wond raakte bij gasexplo­sie in Luik buiten levensge­vaar, mogelijk sprake van wanhoops­daad

  De man die gisteren zwaargewond raakte bij de gasontploffing in de Luikse gemeente Blegny is buiten levensgevaar. Dat meldt RTL Info. Volgens dezelfde bron wordt de totale schade in de straat geschat op bijna 1 miljoen euro. Volgens SudInfo bracht het slachtoffer zijn eigen woning tot ontploffing in een poging een einde aan zijn leven te maken. De man zou een recente relatiebreuk niet kunnen verwerken, klinkt het.