Panda Tian Bao verwondde een verzorger aan het been en de arm.
Volledig scherm
Panda Tian Bao verwondde een verzorger aan het been en de arm. © BELGA

Verzorger ernstig verwond door reuzenpanda in Pairi Daiza

Een verzorger van dierenpark Pairi Daiza is zaterdagnamiddag ernstig verwond door een reuzenpanda. Dat meldt het dierenpark in een persbericht. Het arbeidsongeval gebeurde in een gebouw dat voorbehouden is aan panda Tian Bao.

45 reacties

 • Werner Wynakker

  1 maand geleden
  Dankzij dierentuinen met hun kweekprogramma's worden bedreigde diersoorten van de ondergang gered, iets wat veel mensen niet weten.
 • Geert jonckheere

  1 maand geleden
  Het is en blijft een beer!
 • Danny Govaerts

  1 maand geleden
  Spoedig herstel gewenst. De veiligheid protocol aanscherpen en deuren nog beter beveiligen. Zodat de deur niet onbewaakt open kan als er een dier in de ruimte voor de deur is. Desnoods met extra sluis werken tussen kooi en gang.
 • Jurgen Devries

  1 maand geleden
  @timo raden wat een reactie! Dat is een denkwijze van 100 jaar geleden dat als een dier ooit bloed ge proeft heeft de smaak te pakken heeft! Dus als je hond een indringer bijt moet je hem afmaken want dan heeft hij bloed ge proeft!? Wat een onzin. Mijn honden eten vers vlees en hebben mij nog nooit proberen op te eten. En in welke wereld is het beter dat ze die panda laten inslapen? Mss eerst even nadenken voor je een reactie post.
 • Loredana Piredda

  1 maand geleden
  Blij te lezen dat er niets met Tian Bao is. Die heeft niet gevraagd om gevangen genomen te worden. En ooit is weg genomen geweest van zijn natuur habitat. Zoals de meeste dieren van in dieren parken! Ook al worden ze goed verzorgd het blijft een gevangenis voor al die dieren. Beterschap aan de verzorger.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt