Sven Ponsaerts
Volledig scherm
© Sven Ponsaerts

Verzoening bij De Lijn mislukt: dagenlange staking dreigt

De verzoeningspoging bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn, onder leiding van een sociaal bemiddelaar, is mislukt. Dat werd vernomen in vakbondskringen en wordt bevestigd door de directie. "We betreuren dat er vandaag geen verzoening is gekomen", reageert de directie, die beklemtoont dat ze blijft openstaan voor dialoog. Ze beraadt zich over de volgende stappen.

14 reacties

 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  Mensen vraag uw geld terug van uw abonnement !Dat is diefstal ! De lijn Nu is den grote dief weg (Meeus) nu gaan ze de mensen bestelen ! Terugbetalen godverdomme!!!!!!!!?????
 • Angela van Bauwel

  3 jaar geleden
  Dus dat wil zeggen dat mijn zoon niet thuis geraakt van gwp. En dat we moeten bij betalen. Voor extra verblijf. De lijn willen jullie dan de factuur betalen voor de extra dagen die ze er moeten verblijven. Omdat ze het openbaar vervoer niet kunnen nemen. Ze moeten op 3 lijnbussen. Factuur volgt de lijn!!
 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Stop ermee met die stakingen, je bereikt er NIETS mee, en je straft de passagiers ermee Die zijn ALTIJD de dupe.
 • Peggy Sevenhant

  3 jaar geleden
  Bedankt dit zullen dan 10 stakingsdagen zijn in die 7 maand dat ik mijn abonnement heb wat al 2 jaar na elkaar duurder is geworden en van een vergoeding word ook niet gesproken .Bovendien kost mij dit 12€ per stakingsdagen om op mijn werk te geraken voor een alleenstaande ook veel geld maar ja daar hebben de stakers geen last van he wees blij dat jullie werk hebben en steek andere mensen niet steeds in de miserie
 • Gerd Van nieuwenhove

  3 jaar geleden
  Knappe ex directeur van de spoorweg zal het wel oplossen en regelen ! Die man in een wereld wonder van graaicultuur ! Alles voor nva niets voor anderen ?
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!