Drukte op de avondmarkt in Westende.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de avondmarkt in Westende. © Cassiman

Versoepelingen sowieso van tafel: dit kunnen we straks verwachten van de Veiligheidsraad

Eén week heeft België om het tij te keren, zeggen virologen. En dus zal de Nationale Veiligheid vandaag geen versoepelingen aankondigen voor augustus. Integendeel: de mondmaskerplicht wordt uitgebreid op restaurant en op openbare plaatsen.

56 reacties

 • Frits Vandenberge

  1 jaar geleden
  Waarom naar het buitenland gaan? 2 uren opeengepakt in een vliegtuig, buffetten in hotels waar iedereen hetzelfde bestek gebruikt, contact met veel andere mensen, kans om bij terugkeer in quarantaine te moeten (extra vakantie op kosten van de belastingbetaler natuurlijk). Blijf verstandig, ook in België.
 • marc decherf

  1 jaar geleden
  Onze ministers zij België volledig in de vernieling aan het rijden. Iedere terugkerende toerist verplicht 2 weken in quarantaine. En veel zwaardere straffen voor samenscholing. één overtreding in horecazaak, onmiddellijk sluiten tot vaccin er is.
 • Mireille Van Camp

  1 jaar geleden
  Aan Patrick Devogelaere: geloof je dit echt zelf? Wat een ongelooflijke onzin. Gebruik 5 seconden je verstand. De ziekenhuizen zijn nooit zo volgelopen door de griep. Er is nooit zo een wereldwijde oversterfte geweest door de griep. Er is geen vaccin, voor de griep wel. Zo verhaaltjes zin sprookjes van mensen die de realiteit niet durven aanzien. Tijd om je te vermannen en te doen wat nodig is en uit de ontkenningsfase te komen! Je kan het opkomen van de zon toch ook niet ontkennen!
 • mertens jean

  1 jaar geleden
  Gebrek aan discipline en zin voor verantwoordelijkheid zijn 2 grote oorzaken die door de meeste mensen als normaal wordt beschouwt. Daarbij de lakse houding van onze politici die absoluut geen benul hebben va wat mag en niet mag en wel maatregelen uitvaardigen maar geen controle DURVEN doen uit angst voor stemverlies.
 • Diego Martini

  1 jaar geleden
  Zou het land weer in lock down gaan
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.