Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

Verslag van vier uur nagelbijten met de jeugdvrienden van Wout Van Aert: “Woensdag halen we goud”

ReportageMet spek en eieren en Jupiler. Zo hebben de jeugdvrienden van Wout Van Aert (26) vanochtend de medaillewinst van hun dorpsgenoot beleefd. Na afloop: misschien een tikje ontgoocheling maar bovenal onmetelijke trots. “Met die benen haalt hij woensdag goud.” Verslag van vier uur nagelbijten, een berg zenuwen even hoog dan Mount Fuji, een nieuw rondje - en erna nóg één.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.