De sociale woningen in Wervik.
Volledig scherm
De sociale woningen in Wervik. © Maxime Petit

“Vernieuwd toewijzingssysteem voor sociale woningen is er een van uitsluiting”, luidt protest bij Raad van State

Een aantal middenveldorganisaties trekt naar de Raad van State tegen het nieuwe toewijzingssysteem voor sociale woningen. Dat schrijft De Morgen zaterdag. Volgens de middenveldorganisaties zal het toewijzingssysteem vooral dakloosheid in de hand werken.

 1. Spanningen lopen hoog op tijdens begrotingsgesprekken: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen”
  UPDATE
  113

  Spanningen lopen hoog op tijdens begrotings­ge­sprek­ken: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezin­gen”

  De begrotingsonderhandelingen tussen de federale topministers hebben nog geen resultaten opgeleverd, integendeel. Tijdens een hitsige discussie over kernenergie werd Ecolo-vicepremier Georges Gilkinet nerveus: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen.” Dat melden verschillende Franstalige kranten. Het kabinet van Gilkinet weigert commentaar te geven over het incident aan de redactie van HLN, maar verschillende bronnen nuanceren zijn uitspraak.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.