Kind en Gezin-topvrouw Katrien Verhegge.
Volledig scherm
PREMIUM
Kind en Gezin-topvrouw Katrien Verhegge. © BELGA

Vernietigende audit voor Kind en Gezin doet topvrouw wankelen: “Ze verliest alle geloofwaardigheid”

De audit die ex-minister Wouter Beke (CD&V) bestelde na het drama in kinderopvang ‘t Sloeberhuisje is vernietigend voor Kind en Gezin. De lijst met tekortkomingen is zo lang dat de vraag rijst of topvrouw Katrien Verhegge nog kan blijven zitten. 

61 reacties

 • Els Daneels

  4 weken geleden
  Het gaat hier over duizenden kindjes waar zij verantwoordelijkheid voor droeg, terwijl zij zich verschuilt achter "juiste procedures". Op acute problemen moet men direct adequaat reageren. Dát heeft ze duidelijk niét gedaan. Dus heeft ze gefaald, herhaaldelijk met desastreuze gevolgen. EXIT op staande voet!
 • Luc Brouckaert

  1 maand geleden
  Ze is niet beter dan Beke. Exit is de enige correcte oplossing.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  En diegene die ze nu hebben Crevits is die beter denk je .Diegenen die haar verhaaltjes die vertelt in de media gelooft , die gaan verschieten in 2024 van haar. Die gaat alles rustig op z'n beloop gaan tot 2024 en gaat zoals gewoonlijk lopen om te solliciteren voor een ander job . Let maar op .
 • Michael Dubois

  1 maand geleden
  @Eva Ankaert: Het gaat hier niet om haar karakter, zij is de baas al sinds 2007 zoals u zelf zegt, als je de audit leest dan heeft ze niet veel gedaan sinds 2007 en dan mag je nog zo eerlijk en intger zijn je moet uw job doen en zij is verantwoordelijk daarvoor en word daar ook riant goed voor betaald. Van mij krijgt ze ne C4, zo simpel ligt dat
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Beke is de slimste, die heeft zijn handen in onschuld gewassen en geeft de rommel door aan een ander..
 1. Aannemer werf Borealis kwam eerder al in opspraak in Zweden

  Aannemer werf Borealis kwam eerder al in opspraak in Zweden

  In juli raakte bekend dat de Italiaanse aannemer Irem mogelijk 174 arbeiders economisch uitbuitte op een werf van chemiebedrijf Borealis in de Antwerpse haven. Irem ontkent deze beschuldigingen. Toch is het niet de eerste keer dat Irem op een gelijkaardige manier in opspraak komt. In 2005 staakten in Zweden tweehonderd Thaise arbeiders nadat het bedrijf hen naar verluidt valse verklaringen had willen laten ondertekenen, schrijft Gazet van Antwerpen vandaag.
 2. Nog geen verbod op besproeien gazon en auto wassen: “Als er tegen eind oktober geen druppel regen is gevallen, wordt situatie wel acuut”
  Play
  Droogte
  94

  Nog geen verbod op besproeien gazon en auto wassen: “Als er tegen eind oktober geen druppel regen is gevallen, wordt situatie wel acuut”

  De adviesgroep Droogte heeft geen bijkomende maatregelen voorgesteld in de strijd tegen de droogte. “De situatie is wel degelijk ernstig, maar we blijven in code oranje”, aldus Katrien Smet, woordvoerster van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). Dat beaamde Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) vanavond in ‘Terzake’. “De situatie is ernstig, maar niet precair. Als er tegen eind oktober geen druppel regen is gevallen, wordt de situatie wel acuut.”
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.