Het begin van het proces in de rechtbank van Dendermonde. Rechtsvoor verdachte Sven Audenaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Het begin van het proces in de rechtbank van Dendermonde. Rechtsvoor verdachte Sven Audenaert. © Geert De Rycke

VERMOORD OM HET GELD. Deel 2. De zaak Sven Audenaert. “Grootvader had voor zijn dood gezegd dat de rest van het geld voor ons was”

“Liefde, vrolijkheid en vrienden zijn hier altijd welkom.” Die spreuk hangt sinds jaar en dag boven het aanrecht in de keuken van Maria Van Leuven, 80 jaar en weduwe. Maar het is noch liefde, noch vrolijkheid en evenmin een vriend die in de nacht van 16 juli 2014 in Impe wacht tot de vrouw de deur opent om haar kat eten te geven. Het is Sven Audenaert, de kleinzoon van haar overleden man, die komt halen wat hém toekomt: het fortuin van zijn grootvader.

1 reactie

 • claude de sloovere

  3 maanden geleden
  Crapul geen andere woorden voor
 1. Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organiseert”
  Politiek

  Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organi­seert”

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is enkel bereid om in 2024 in een regering te stappen die het confederalisme organiseert. Dat zei hij zaterdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens hem is het begrotingstekort niet meer op te lossen in een federale context en is het tijd voor verandering. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar de Franstalige socialisten.