De vermiste Anne-Marie (83) werd dood gevonden in de kelder van haar huisarts.
Volledig scherm
De vermiste Anne-Marie (83) werd dood gevonden in de kelder van haar huisarts. © Repro en evocatie RTL

Vermiste Anne-Marie (83) uit Luik ligt dood in kelder huisarts: politie staat voor raadsel

Anne-Marie Bastin, een hoogbejaarde vrouw uit Luik die al een maand vermist was, is dinsdagavond dood teruggevonden in de kelder van haar huisarts. Dat meldt het Luikse parket vandaag. De 83-jarige vrouw was al sinds 22 december spoorloos. De arts wordt - ondanks het mysterieuze overlijden - niets ten laste gelegd.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Als de dochter dan toch zag dat er iets mis ging met haar moeder had ze ze moeten bijstaan. Het is tegenwoordig de trend om iemand anders aan te wijzen.
 1. Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgelaten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht
  PREMIUM

  Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgela­ten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht

  “Haal me hier zo snel mogelijk weg.” Dat zei Bruggeling Davy Vanderhaeghen (34) tegen zijn zus toen hij haar na drie dagen in een Mexicaanse cel eindelijk kon bereiken. Eerst werd hij beschuldigd van een autodiefstal, daarna van drugsfeiten en wildplassen en uiteindelijk zou hij weerspannig geweest zijn tegen de politie. Om maar te zeggen: de man heeft er drie bewogen dagen opzitten. Hij is weer op vrije voeten, maar “hij is heel emotioneel", zegt zijn familie.
  Brugge
 2. Crevits trekt 6,4 miljoen euro uit voor internaten die naar Welzijn verschuiven

  Crevits trekt 6,4 miljoen euro uit voor internaten die naar Welzijn verschui­ven

  Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits maakt nog dit schooljaar 6,4 miljoen euro vrij voor betere zorg en ondersteuning in enkele internaten die van Onderwijs naar Welzijn verschuiven. Het gaat concreet om de medisch-pedagogische instituten (MPI's) van het GO! die verbonden zijn aan een school voor buitengewoon onderwijs en om internaten met permanente openstelling (IPO) die aansluiten bij de jeugdhulp. In die internaten zitten meer dan 500 leerlingen.