Volledig scherm
© Child Focus

Vermist meisje (14) uit Ukkel met pasgeboren baby gevonden in Turkije: verdacht van terroristische activiteiten

UkkelFirdaous S., het 14-jarige meisje uit Ukkel dat sinds 24 mei vermist was, is aangetroffen in Turkije en is gerepatrieerd naar België, samen met haar pasgeboren baby. Dat meldt de RTFB en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket.

 1. ONZE OPINIE. De koffietafel verdient ook een lobby
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. De koffieta­fel verdient ook een lobby

  Ik kan de knuffel nog altijd voelen. Ook al dateert hij van meer dan tien jaar geleden. Bij de begrafenis van mijn vader sloeg bij het groeten één van mijn oude schoolvrienden zijn armen om me heen. Geen 'klasgenootje' meer ondertussen, maar een boom van een kerel. We hadden elkaar al minstens een jaar niet meer gezien, en er waren vrienden met wie ik ondertussen closer was. Ik herinner me niet of hij iets zei, maar net het feit dat zo'n schoolvriend er ook na al die jaren nog steeds was, maakte van die ene knuffel het moment waarop alle verdriet van die dag een plek kreeg.
 2. Annelies (19) getuigt over haar mentale problemen: “Ik voelde dat er iets niet klopte, alsof ik anders was dan de anderen”
  PREMIUM

  Annelies (19) getuigt over haar mentale problemen: “Ik voelde dat er iets niet klopte, alsof ik anders was dan de anderen”

  Vlaanderen kleurt stilaan weer gloeiend rood. Vrijdag is het opnieuw Rode Neuzen Dag, de goededoelenactie van VTM, QMusic, Belfius en deze krant. De vijfde editie al en meer dan ooit nodig. De mentale gezondheid van onze jongeren werd zelden zo hard op de proef gesteld als nu. Annelies Praet (19) voelde zich op haar 15de plots slecht, zonder aanleiding. “Zeggen dat ik griep had, was zoveel makkelijker dan toegeven dat ik moedeloos in de zetel lag.”
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend