VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Vermassen: "Gouden tip over Bende van Nijvel gekregen"

Bende van NijvelVolgens advocaat Jef Vermassen is er een gouden tip binnengestroomd over de Bende van Nijvel. "Ik denk dat die tot een doorbraak zal leiden", klonk het bij VTM Nieuws.

151 reacties

 • Christian de Gossey

  4 jaar geleden
  De Valkeneer weg uit dat dossier en haal Freddy Troch terug
 • mieke jansens

  4 jaar geleden
  destijds waren er genoeg gouden tips ...
 • André Van Laethem

  4 jaar geleden
  Vermassen weet al langer wie de daders zijn en wie er achter zit. De manier waarop hij hints geeft is echt goed, Dit is de enige die iets doet. De politiek kan hier nog veel van leren.
 • werner moons

  4 jaar geleden
  Vreemd toch dat De Valkeneer nog niets ontvangen heeft van wat Vermassen overgemaakt heeft. Stuurt Vermassen alles naar een verkeerd adres? (zeer onwaarschijnlijk). Zit er op het Luikse Parket iemand die deze informatie tegen houdt voor zijn baas? (zeer waarschijnlijk). Heeft de procureur deze informatie wel degelijk gekregen maar wil hij er niets mee doen? (niet onmogelijk).
 • chantal prez

  4 jaar geleden
  De minister van defentie in 1985 was Xavier De Donnéa. Van de PRL.Misschien eens vragen aan hem wat er gebeurd is? Of leeft die niet meer?
 1. Ook PFOS aangetroffen in bodemstalen in Beveren: “Verder onderzoek nodig om te bepalen of extra stappen nodig zijn”
  Beveren

  Ook PFOS aangetrof­fen in bodemsta­len in Beveren: “Verder onderzoek nodig om te bepalen of extra stappen nodig zijn”

  De PFOS-vervuiling in de omgeving van 3M strekt zich uit tot op het grondgebied van Beveren. Dat blijkt uit bodemstalen die de gemeente liet nemen. “De gemeten concentraties zijn lager dan in Zwijndrecht maar overschrijden wel nog de normen voor agrarisch en natuurgebied”, bevestigt burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V). Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de toekomst.