Drie rijstroken werden versperd door de verloren lading frituurolie.
Volledig scherm
Drie rijstroken werden versperd door de verloren lading frituurolie. © Marc De Roeck

Verloren lading frituurvet veroorzaakt files op Antwerpse ring

Een lading frituurvet op de Antwerpse ring heeft deze namiddag voor heel wat verkeershinder gezorgd. In de richting van Gent waren ter hoogte van Berchem drie rijstroken een tijd lang afgesloten voor het verkeer. Er stonden files op de Antwerpse ring, op de A12, E19 en E313 richting Antwerpen. 

38 reacties

 • Johan Herman

  4 jaar geleden
  Is het mogelijk dat de krant een reactie vraagt aan diegenen die via TV/radio en media vroegen om de fileberekening(factuur) door te rekenen op hun producten want de vele uren dat ze daardoor verliezen .... Misschien denkt men eens hoeveel uren de gewone autobestuurders verliezen door de vele files veroorzaakt door vrachtwagens. Gaan ze dan kortingen geven aan de producten die de mensen hun tijd verloren hebben door hun veroorzaakte files ?
 • Christophe Sowowna

  4 jaar geleden
  Allez jeanpierrre gij stond daar toen het gebeurd is en hebt de schuldige gezien. Gemakkelijk hé alles op de camions steken, wie zegt dat het (zoals iemand hier al suggereerde) niet iemand is die met zijn auto en remorque naar het containerpark op weg was en door niet alles goed vast te leggen een fles vuile frituurolie verloren is. De schuldige die de frituurolie verloren is word niet vermeld in het artikel.
 • jean-pierre rejek

  4 jaar geleden
  Wat zeiden de zelfstandige een paar dagen geleden,door de file moeten we de kosten door rekenen maar wie zorg voor al die file juist hun vrachtwagen,alle dagen van dat of is dat niet waar zeker hé.
 • Jose Van Hauwaert

  4 jaar geleden
  Nog niemand die De Wever of de N-VA de schuld geeft. Raar maar waar, nog efkes wachten want dat komt nog.
 • Resist You

  4 jaar geleden
  Tis daar toch lachertje op antwerpse ring !Raar in Nederland hoor je deze onzin niet!