Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) reageert tevreden na het Overlegcomité.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) reageert tevreden na het Overlegcomité. © VTM NIEUWS

Verlinden benadrukt belang van afgesproken drempelwaarden

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) vindt dat er voor heel wat mensen perspectief geboden wordt in het 'Zomerplan' dat door het Overlegcomité is afgeklopt. Dat heeft ze dinsdag gezegd aan VTM NIEUWS. Wel benadrukt ze het belang van de afgesproken drempelwaarden. Samen met de politie zal er bovendien aan een actieplan worden gewerkt om de versoepelingen te handhaven.

5 reacties

 • René Van Halen

  4 maanden geleden
  Perspectief geboden? Een heel seizoen mijn sport niet mogen beoefenen. En als het vakantie is mogen we plotseling terug binnen gaan sporten. Wat een onzin.
 • Veronica Voorhelst

  4 maanden geleden
  Daar zal niet veel van in huis komen, denk ik. Hoe zit het overigens met die onopspoorbare Bretoense variant?
 • christoph janssens

  4 maanden geleden
  Vaccineer de moeilijk bereikbare groepen in Brussel dan maar zeker.
 • Gunter van Hecke

  4 maanden geleden
  daar niks van gezegd dus niks verzinnen zoals met de plexie glas niet verkozen minister
 • joannes Roderigas

  4 maanden geleden
  om te lachen. de politie dat word zeker een kat en muis spelletje; doe je best mannen
 1. Cultuursector dankbaar voor nieuwe versoepelingen: “Overtuigd dat we van ons festivalterrein een veilige plek kunnen maken”
  Showbizz

  Cultuursec­tor dankbaar voor nieuwe versoepe­lin­gen: “Overtuigd dat we van ons festival­ter­rein een veilige plek kunnen maken”

  Er lijkt eindelijk weer perspectief te zijn voor de door corona zwaar geplaagde cultuursector. Op de persconferentie van het Overlegcomité werden een reeks versoepelingen aangekondigd die vooral vanaf augustus perspectief bieden. Opluchting voor velen, maar voor sommige festivals komen de versoepelingen helaas te laat. “Een nieuwe harde klap.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.