Michel Lelièvre vroeg enkele dagen geleden voor de strafuitvoeringsrechtbank om voorwaardelijk vrijgelaten te worden onder elektronisch toezicht.
Volledig scherm
Michel Lelièvre vroeg enkele dagen geleden voor de strafuitvoeringsrechtbank om voorwaardelijk vrijgelaten te worden onder elektronisch toezicht. © Photo News

Verlaat Michel Lelièvre gevangenis met enkelband én werkloosheidsuitkering?

Michel Lelièvre, de voormalige handlanger van Marc Dutroux, zit momenteel nog zijn gevangenisstraf van 25 jaar uit in de gevangenis van Ittre. En als hij die binnenkort zou mogen verlaten (met een enkelband), heeft hij meteen een verblijfplaats én werkloosheidsuitkering. Dat schrijft het Nieuwsblad.

34 reacties

 • Nathalie De Waele

  2 jaar geleden
  Trekt op niks hier in dat belgenland.magvan zijn leven niet meer vrij komen. Dat is een voor direct te hervallen , zo een monster !!!
 • Tom Gesthuizen

  2 jaar geleden
  Iedereen verdient een 2de kans dus hij ook hopelijk hervalt hij moet in zijn oude gewoontes
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Hij moet toch beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt. Werk zoeken en gaan solliciteren. Kan dat dan met die enkelband? En als dat kan wat is dan het nut er nog van.
 • Evy Cuypers

  2 jaar geleden
  Geen uitkering, wat is dat nu. En jongeren die willen werken en overal afgeven worden door 'geen ervaring' die moeten jaar wachten op uitkering. En dat monster komt vrij en krijgt direct uitkering. Dus ons kinderen zijn minder waard dan n pedofiel en moordenaar. Stom België.
 • Lies Vanderlinden Lauwers

  2 jaar geleden
  Trekt op niets! Een werkende mens met weinig uren krijgt zelfs géén uitkering omdat die niet voltijds werkt! En die zou alles krijgen terwijl die jaren 'nx' gedaan heeft? Ombeschoft vind ik dit!!
 1. DUBBELINTERVIEW. Topchef Jan Tournier: “Elke maand moet ik 9.000 euro aan leningen aflossen.” Topdokter Jasperina Dubois: “Logisch dat die mensen dan roepen dat ze weer open willen.”
  PREMIUM
  34

  DUBBELIN­TER­VIEW. Topchef Jan Tournier: “Elke maand moet ik 9.000 euro aan leningen aflossen.” Topdokter Jasperina Dubois: “Logisch dat die mensen dan roepen dat ze weer open willen.”

  Het vaccin voor de horeca komt uit het ziekenhuis. Pas als er minder dan 500 patiënten op de intensieve diensten liggen van Jessa-topdokter Jasperina Dubois en haar collega's, mag topchef Jan Tournier weer aan de slag in zijn tweesterrenzaak Cuchara. Een dubbelgesprek over hoe we met z'n allen niet enkel de horeca missen, maar ook kansen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken