De Scheirder
Volledig scherm
© De Scheirder

Verkeerscentrum verwacht nog hele dag file door problemen Kennedytunnel

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) laat onderzoeken of de verlichtingsproblemen in de Kennedytunnel niet te voorzien waren. Sinds vanmorgen is de tunnel in de richting van Gent weer open, richting Nederland blijft een rijvak afgesloten. De Antwerpse verkeerskaart kleurt vanmiddag nog steeds rood. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht nog de hele dag file. Bestuurders wordt aangeraden de omgeving te vermijden met de auto en zoveel mogelijk voor het openbaar vervoer te kiezen.

53 reacties

 • james vroman

  4 jaar geleden
  die NVA schepen voor mobiliteit in Antwerpen met zijn 39 mandaten doet dit wel allemaal zo goed als gratis hé volgens de burgemeester ..hij is gewoon een harde werker...
 • james vroman

  4 jaar geleden
  wegen en infrastructuur in erbarmelijke staat ..en op de beelden van het journaal op de 200 voertuigen 95 procent vrachtwagens ...toch is het de schuld van de gewone pendelaar ...die de prijs zal betalen ...de minister van waanzin doet lustig verder ..
 • Sam Valkenborgs

  4 jaar geleden
  Ministers verantwoordelijk stellen !! Waarom moeten wij nog aan stemmen voor die amateurs ?? Opvallend : wanneer er zo een problemen zijn is het NIEMAND zijn fout.
 • Kevin Perremans

  4 jaar geleden
  Blijf er weg stad van verdoemenis !!!
 • Stephan Priem

  4 jaar geleden
  Nog een miljoen inwoners bij en dan staan we gewoon stil vanaf dat je eender welke autostrade oprijd, dit is de realiteit.
 1. Wie besmet is met apenpokkenvirus moet in isolatie “totdat letsels genezen zijn”, in totaal 3 besmettingen vastgesteld in ons land
  Play
  update

  Wie besmet is met apenpokken­vi­rus moet in isolatie “totdat letsels genezen zijn”, in totaal 3 besmettin­gen vastge­steld in ons land

  Wie besmet is met het apenpokkenvirus moet in contactisolatie “totdat de letsels genezen zijn”. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) in een persbericht. Hoogrisicocontacten moeten niet in isolatie, maar moeten 21 dagen aan zelfmonitoring doen om eventuele symptomen vast te stellen. Er zal gesensibiliseerd worden, in het bijzonder bij mensen met meerdere bedpartners en mannen die seks hebben met mannen.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.