De Scheirder
Volledig scherm
© De Scheirder

Verkeerscentrum verwacht nog hele dag file door problemen Kennedytunnel

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) laat onderzoeken of de verlichtingsproblemen in de Kennedytunnel niet te voorzien waren. Sinds vanmorgen is de tunnel in de richting van Gent weer open, richting Nederland blijft een rijvak afgesloten. De Antwerpse verkeerskaart kleurt vanmiddag nog steeds rood. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht nog de hele dag file. Bestuurders wordt aangeraden de omgeving te vermijden met de auto en zoveel mogelijk voor het openbaar vervoer te kiezen.

53 reacties

 • james vroman

  3 jaar geleden
  die NVA schepen voor mobiliteit in Antwerpen met zijn 39 mandaten doet dit wel allemaal zo goed als gratis hé volgens de burgemeester ..hij is gewoon een harde werker...
 • james vroman

  3 jaar geleden
  wegen en infrastructuur in erbarmelijke staat ..en op de beelden van het journaal op de 200 voertuigen 95 procent vrachtwagens ...toch is het de schuld van de gewone pendelaar ...die de prijs zal betalen ...de minister van waanzin doet lustig verder ..
 • Sam Valkenborgs

  3 jaar geleden
  Ministers verantwoordelijk stellen !! Waarom moeten wij nog aan stemmen voor die amateurs ?? Opvallend : wanneer er zo een problemen zijn is het NIEMAND zijn fout.
 • Kevin Perremans

  3 jaar geleden
  Blijf er weg stad van verdoemenis !!!
 • Stephan Chef

  3 jaar geleden
  Nog een miljoen inwoners bij en dan staan we gewoon stil vanaf dat je eender welke autostrade oprijd, dit is de realiteit.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden