BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verhofstadt wil zitje opnemen in Gentse gemeenteraad: "Als de Gentenaar mij wil"

Als Guy Verhofstadt (Open Vld) een goede uitslag haalt bij de gemeenteraadsverkiezingen, zal hij deze keer wel zijn zetel opnemen in de Gentse gemeenteraad. Dat zegt het Europees parlementslid in een interview met De Zondag.

330 reacties

 • Steven Gordts

  5 jaar geleden
  En wie zijde gij ook alweer? Politiekers hebben we hier al met overvloed - dus nee dank u.
 • Peter Van Grimbergen

  5 jaar geleden
  De zak nog niet genoeg gevuld.
 • edgard gielis

  5 jaar geleden
  u hebt belgie verkocht nu gent ook
 • Johan Geyskens

  5 jaar geleden
  NEEN NEEN NEEN, ge hebt al genoeg uw zakken gevuld blijf maar in Europa, niemand wil je nog, ga maar wat wijnboeren in Toscane, arrogant leegloper.
 • Luc Van Bogaert

  5 jaar geleden
  Gent zal altijd een progressieve stad blijven.
 1. Sihame El Kaouakibi vindt dat haar zaak afstraalt op mensen van kleur: “Symbooldossier dat stereotypen wil bevestigen”
  Play
  179

  Sihame El Kaouakibi vindt dat haar zaak afstraalt op mensen van kleur: “Symbool­dos­sier dat stereoty­pen wil bevestigen”

  De fraudezaak rond Sihame El Kaouakibi straalt ook negatief af op vrouwen en mensen van kleur, en in het bijzonder op mensen uit de Marokkaanse gemeenschap. Dat zegt El Kaouakibi zelf in een Instagrampost. De laatste tijd is ze zeer actief op het kanaal om vragen van haar volgers te beantwoorden. “Het doet me verdriet hoeveel aandacht en haat deze zaak oproept.”
 2. Ouders van vernederde leerling op school in Ninove getuigen: “Wij wisten van niets. Nu pas begrijpen we zijn agressie thuis”
  Play
  43

  Ouders van vernederde leerling op school in Ninove getuigen: “Wij wisten van niets. Nu pas begrijpen we zijn agressie thuis”

  Jarenlang werden leerlingen met autisme op een school in Ninove vernederd en gepest. Dat kwam aan het licht na onderzoek van de onderzoekscel van ‘Het Laatste Nieuws’ en ‘VTM Nieuws’. Sommigen werden opgesloten in de klas of vastgebonden op hun stoel. Niet alle ouders waren op de hoogte van de feiten, blijkt nu. “Wij wisten van niets. Nu pas begrijpen we zijn agressie thuis.”