Het zijn de weermannen en -vrouwen die ons zullen vertellen welke buitenactiviteiten het weer zal toelaten. Hier: mensen genieten van de zon op de Gentse Graslei
Volledig scherm
PREMIUM
Het zijn de weermannen en -vrouwen die ons zullen vertellen welke buitenactiviteiten het weer zal toelaten. Hier: mensen genieten van de zon op de Gentse Graslei © Wannes Nimmegeers

Vergeet de virologen, de belangrijkste cijfers komen nu van onze weermannen en -vrouwen: “Interesse van kijkers is enorm gestegen”

Vanaf nu zullen we ongetwijfeld met veel meer belangstelling luisteren naar de weermannen en -vrouwen dan naar de virologen en epidemiologen. Tijdens de weerpraatjes zal duidelijk worden welk perspectief we écht hebben. Buiten mogen we voortaan meer dan binnen, maar zal het weer dat ook toelaten? Het zijn de weermannen en - vrouwen die het ons gaan vertellen.

16 reacties

 • Glorieux Marieke

  1 maand geleden
  Weersvoorspelling variëren van zender tot zender,van gewest tot gewest en wij moeten daar naar luisteren.Weersvoorspellers zijn zoals onze politiekers,veel belovers en mooie beloftes naarmate het weekend of vakantie in zich zijn.
 • jonas van poucke

  1 maand geleden
  zelf op het weerbericht gaat het nu over corona...
 • roger boons

  1 maand geleden
  dat ze eens eerst deftig voorspellen aub , ik luister enkel naar knmi die nederlanders zijn veel nuchter dan kmi -
 • Johnny L Verhoeven

  1 maand geleden
  Ik vraag me af waarom mensen een paar weken in het hospitaal riskeren voor een weekje vakantie ?
 • patrick morel

  1 maand geleden
  De kustburgemeesters hopen op 14 dagen regen in het paasverlof.
 1. Boeve wil rapport van kinderartsen meenemen in onderwijsoverleg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”
  60

  Boeve wil rapport van kinderart­sen meenemen in onderwijs­over­leg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”

  Lieven Boeve, topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, wil dat er in het onderwijsoverleg ook rekening gehouden wordt met het rapport van de kinderartsen die verenigd zijn in de Pediatric Taskforce. Dat zegt hij zaterdag in De Morgen en aan VRT NWS. "Het welzijn van jongeren komt uiteraard in ons overleg aan bod, maar de problematische situaties - en de omvang ervan - misschien te weinig", zegt Boeve.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York