Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Verfrissende nieuwjaarsduik in Oostende lokt 4.500 ijsberen

Zaterdag hebben 4.500 mensen zich gewaagd aan een frisse duik in de Noordzee. "Er was weer veel ambiance. Er stonden zeker 10.000 toeschouwers op het strand en de dijk", zegt Vincent Drouard van Toerisme Oostende tevreden.

2 reacties

 • noel ryde

  5 jaar geleden
  Weer een paar zieken erbij,de werkgevers zullen content zijn....lol
 • lino lapauw

  5 jaar geleden
  brrrrr respect
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Belgen onderschatten hoeveel plastics er in oceanen terechtkomen: “We consumeren elke week equivalent van een bankkaart”

  Belgen onderschat­ten hoeveel plastics er in oceanen terechtko­men: “We consumeren elke week equivalent van een bankkaart”

  Belgen zijn zich bewust van de plasticproblematiek. Plasticvervuiling (61 procent) en waterverontreiniging (61 procent) staan het vaakst in hun top 3 van belangrijkste milieuproblemen met de grootste impact op onze maatschappij. Toch onderschat de meerderheid van de Belgen (68 pct) de jaarlijkse hoeveelheid plastics die in onze oceanen terechtkomt, aldus onderzoek van de ngo River Cleanup naar het bewustzijn en de attitude van de Belg over de plasticproblematiek en zwerfvuilgedrag.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.