Het gerecht onderzoekt de plek waar Silvio Aquino, lid van een Limburgse drugsfamilie, in 2015 werd doodgeschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gerecht onderzoekt de plek waar Silvio Aquino, lid van een Limburgse drugsfamilie, in 2015 werd doodgeschoten. © Borgerhoff

Verdachte in zaak Aquino opgepakt: hij genoot al zes jaar onder zijn eigen naam van de Spaanse zon

Bijna dag op dag zes jaar na de executie op klaarlichte dag door nepagenten is een van de vermeende moordenaars opgepakt van Silvio Aquino (41). Lid van een beruchte Limburgse familie, die vlak voor zijn dood nog aankeek tegen een groot drugsproces. De verdachte is Dragisa Hamidovic. Een zwijgzame Bosniër die zichzelf heel graag ziet, belang hecht aan uiterlijk vertoon en pronkt met luxe. En opvallend: hoewel internationaal geseind, genoot hij zes jaar lang van de Spaanse zon. Niet eens onder een valse naam. Hoe hij gevat werd. En wat zijn nu de gevolgen voor het assisenproces dat over drie weken zou worden gehouden?

12 reacties

 • robertrand walraedt

  1 jaar geleden
  Gelukkig dat Spanje ze zal uitleveren omgekeerd levert België de in Spanje gezochte criminelen niet eens uit en laten ze gewoon in Waterloo wonen.
 • wesley christiaens

  1 jaar geleden
  Vele denken dat politiediensten niets anders te doen hebben dan gevluchte criminelen op te sporen. Denkt men nu echt dat elke agent in Europa die namen en gezichten uit hun hoofd kennen? Het is geen Hollywood film he. Of hebben de klagers betere methodes? Tijd om erover na te denken en te zagen alvast wel.
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Daar word simpelweg niet achter gezocht , is per toeval gevonden om dat de daders steeds roekelozer worden en denken er zelfs niet meer aan dat het nog kan gebeuren .
 • Jef Denijs

  1 jaar geleden
  Vooraleer de EU de Schengenzone invoerde hadden ze eerst moeten zorgen dat de politiediensten in de betrokken landen efficiënt konden samenwerken. Daar is de EU nalatig geweest.
 • Dirk Ploeg

  1 jaar geleden
  Dit is nogmaals een bewijs dat de 3 machten (nationaal en internationaal) gewoon naast elkaar werken en niet communiceren.