Maandag nog verdedigde ze zich tegen aantijgingen van fraude.
Volledig scherm
PREMIUM
Maandag nog verdedigde ze zich tegen aantijgingen van fraude. © Gregory Van Gansen / Photo News

Verboden contracten met VRT en half jaar geschorst door Open Vld: El Kaouakibi net rechtgekrabbeld en alweer een uppercut

De storm rond Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi blijft aanhouden. Haar bedrijf 'A Woman's View' sloot in 2017 twee contracten af bij de VRT, terwijl zij er lid was van de raad van bestuur. "Dat mag niet", zegt VRT-woordvoerder Bob Vermeir. Daarbovenop maakte Open Vld bekend dat het El Kaouakibi zes maanden schorst.

29 reacties

 • phil smedts

  4 maanden geleden
  VLD zet haar even opzij tot de heisa in de pers overgewaaid is, daarna is het terug business as usual, mensen vergeten gauw, en de verkiezingen zijn nog ver af.
 • Luigi Driussi

  4 maanden geleden
  Ontslagen uit de politiek voor het leven, net als de partij voorzitter en het gekregen belastingsgeld terug vorderen en een extra boete erboven op.
 • cor vermonden

  4 maanden geleden
  Gewoon onbetaald uitrangeren zoals in de prive en die pro deo advocaat niet ruim vergoeden met belastinggeld van de maatschappij.
 • PLANCKAERT Johan

  4 maanden geleden
  we zullen wel zien hoe goed ze het wel onderzoeken, of hoever de doofpot reikt. De manier waarop ze reageert wekt reeds een vermoeden van schuld op.Hopelijk wordt alles correct onderzocht tot op het bot en verhoudingsgewijs beoordeelt.
 • danny renard

  4 maanden geleden
  Zet ze 6 maand non actief daartegen is de storm gaan liggen