.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Verandert dat spuitje je leven? Yenthe (17), Kurt (68) en Pierre (71) zijn al gevaccineerd: “Ik voel me geruster”

De voorbije maanden hebben meer dan 2 miljoen Belgen minstens één dosis van een vaccin gekregen. Hoe voelt dat, “gevaccineerd zijn”? Gaat er een hele nieuwe wereld open? Of zijn er enkel wat minder muizenissen in het hoofd? En hoe reageer je op vaccinnijd van je omgeving? Drie gevaccineerden getuigen.

26 reacties

 • Marc Van Leeuwen

  4 weken geleden
  Je kunt maar raden met wat je bent ingespoten. De pharma weigert bekendmaking v/d formule en iedere verantwoordelijkheid. Het is ditmaal, zoals bij een normaal vaccin, geen dood of verzwakt virus, maar een gemanipuleerd rna v/e aap. Good luck! Laat de gezonden mensen, het leven e/d economie normaal, bescherm de zwakken, zieken in quarantaine, maar niet de gezonden! Vaccinatie dat geen verandering brengt a/d restricties en ieder jaar weer, heeft geen zin voor gezonde mensen!
 • Hugo Van Haevre

  4 weken geleden
  Gevaccineerd en hetzelfde behandeling krijgen als een niet gevaccineerde dat klopt toch niet helemaal
 • VICTOR DE GREEF

  4 weken geleden
  Super initiatief om aan een jongen van 17 jaar de nodige inentingen toe te dienen, met deze inentingen is niet alleen hij maar ook vele andere beschermd, gezien zijn vakantiewerk. Dat de jeugd hier een voorbeeld uit haalt hoe het anders kan, je kan niet feesten maar wel werken om de tijd te vergeten.
 • emiel hayen

  4 weken geleden
  Mijn plusdochter merkt het verschil met wie een vaccin kreeg, als poetsvrouw dragen mensen geen masker meer na vaccin, ze moet het melden, prima die mensen geen dienstencheques meer en zij als alleenstaande met kind geen werk meer. Dus doet ze verder met dubbel mondmasker, gevaccineerden een gevaar voor anderen!
 • PHILIPPE PEERE

  4 weken geleden
  Ik ben + 65 en risico patient , niettemin heeft een jonge kerel van 17 j reeds zijn vaccinatie gehad ... hoe , waarom ... denk waarschijnlijk dat onze VDB en gang wel opnieuw een reden zal hebben.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”