Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Veertien overlijdens na coronavaccin in België, geen oorzakelijk verband vastgesteld

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn in België veertien mensen overleden nadat ze het coronavaccin toegediend hadden gekregen. Er is echter nog geen formeel oorzakelijk verband vastgesteld tussen de inenting en het overlijden. Dat meldt het geneesmiddelenagentschap FAGG.

30 reacties

 • Peter Schelfhout

  1 jaar geleden
  Als je ziet dat er in japan vorig jaar rond oktober meer mensen zijn gestorven van angst zelfmoord dan van corona dan moet je jezelf de vraag stellen waarom men de wereld statistieken van 2019 en 2020 niet vrijgeeft... iets zegt me dat deze angstzaaierij mogelijk meer doden op zijn geweten heeft dan het corona virus zelf.
 • Stefanie van Dijk

  1 jaar geleden
  Het ligt nu ook allemaal onder een vergrootglas, hoeveel mensen er sterven aan het griepvaccin is nooit zo in het nieuws geweest, ook niet of dat ouderen of jongeren waren. Hetzelfde over bijwerkingen. Als de cijfers effectief naast die van andere vaccinaties worden gelegd zal je zien dat het covid-vaccin het heel prima doet in vergelijk
 • Jos Spriet-Dewaele

  1 jaar geleden
  Wie zegt dat het corona vaccin niet tot de dood leidde door combinatie met onderliggende kwalen Net zoals voor de vaccinatie de coronadoden er waren door onderliggende aandoeningen
 • Ludo Wouters

  1 jaar geleden
  Plots zullen de "experten" zeggen dat al die bewoners van WZC niet meer sterven door corona maar door onderliggende oorzaken wat daarvoor ook al gebeurde. Nu denken dat de bewoners van WZC alles snel terug normaal zal worden. Vergeet dat ook maar. Je hebt het vaccin wel maar meer gebeurt er niet. Vivaldi zal eerst moeten vallen voor er terug "vrijheid" zal komen.
 • Adriaansen Koen

  1 jaar geleden
  Natuurlijk willen ze dat niet erkennen, is net zoals in het begin iedereen die stierf was door corona terwijl dit niet zo was, alles om de mensen maar blijven bang te maken.
 1. Gilkinet pleit voor veel hogere boetes voor zeer ernstige snelheidsovertredingen, krijgt steun van Vias
  18

  Gilkinet pleit voor veel hogere boetes voor zeer ernstige snelheids­over­tre­din­gen, krijgt steun van Vias

  Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) wil dat de straffen voor snelheidsovertredingen meer in verhouding staan tot de ernst van de overtredingen en het risico voor andere weggebruikers, zeker de meest kwetsbare. Vias, het Belgisch instituut voor de verkeersveiligheid, is gewonnen voor het voorstel en ook Vlaams minister voor Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) is het voorstel genegen.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.