Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

VDAB en Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk gaan samenwerking aan

De Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB en het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk (VSVw) hebben vandaag, aan het eind van de 'week van de vrijwilliger', een samenwerkingsakkoord gesloten waarmee ze het belang van competenties willen erkennen en valoriseren. 

5 reacties

 • Bram Janssens

  3 jaar geleden
  Inderdaad, de tijd dat men naar je cv en werkervaring keek is voorbij. Tegenwoordig kijkt men enkel nog naar de bijgevoegde foto. Sommige werkgevers vragen in hun vacatures zelfs specifiek om een foto mee te sturen. Doe je dit niet, dan kan je je kansen al op voorhand vergeten. Pure discriminatie! En onze regering kijkt toe en geeft de werkzoekende de schuld waarom deze vacatures niet ingevuld geraken.
 • Frans Vermeylen

  3 jaar geleden
  VDAB moet al die profiteurs laten werken voor hun stempelgeld maar véél te véél profiteurs zoeken geen werk en profiteren maar verder zoals die profiteur hieronder! Schandalig! Die doppende profiteurs worden beloond om niets te doen! Werken in't zwart, verbouwen hun huis en de VDAB doet daar niets aan!
 • JAN krommentak

  3 jaar geleden
  Vrijwilligers hebben in de meeste gevallen en zeer groot sociaal engagement en bestaan nu uit uiterst gemotiveerde vroeg gepensioneerden die zeer nauwe contacten hebben met hun doelgroep die ze helpen hoe gaat men dat kunnen verwachten van verplicht opgelegde taken en hoe gaat men de veiligheid garanderen van de mensen waar ze voor instaan ? want in vele gevallen helpen vrijwilligers de sociaal zwakkeren !
 • rudy poelmans

  3 jaar geleden
  Daar had VDAB vroeger aan moeten denken toen ik daar mij was gaan aangeven voor werk en me leuk de deur gewezen heeft. Ik kom nu niet meer uit mijn zetel meneer de arrogante ambtenaar.
 • Dany Herman

  3 jaar geleden
  Binnenkort verdwijnt vrijwilligerswerk en gaat men verplicht "vrijwilligerswerk" invoeren want men vindt geen slaven meer die zich laten onderwerpen voor armoe zaaier loon En binnen enkele jaren gaat ook dit verdwijnen en gaan we allemaal dealen of stelen wegens geen pensioen of geschrapt van dop zoals in Antwerpen en Brussel en krijgt overheid geen vat meer op de mensen want ze kunnen niet meer dwingen