ANP
Volledig scherm
© ANP

VBO wil dat hoogrisicocontacten mits negatieve zelftest aan het werk kunnen blijven

Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) pleit voor een aangepast beleid inzake quarantaine, testing en tracing. Concreet wil de werkgeversorganisatie dat hoogrisicocontacten in afwachting van hun resultaat aan het werk kunnen blijven mits het dagelijks voorleggen van een negatieve zelftest en het respecteren van de coronamaatregelen op de bedrijfsvloer.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Lukaku ontketent storm met uitspraken over situatie bij Chelsea en ‘oude liefde’ Inter: slechte timing zet het kot meteen in brand
  Play
  Premier League

  Lukaku ontketent storm met uitspraken over situatie bij Chelsea en ‘oude liefde’ Inter: slechte timing zet het kot meteen in brand

  Het interview aan Sky Italia was niet zijn slimste zet. Romelu Lukaku heeft laten verstaan dat hij niet content is bij Chelsea. Het interview vond plaats voor Tuchel hem weer kansen gaf, maar ondertussen is de wereldpers wél op zijn woorden gesprongen. Chelsea-coach Tuchel kreeg een spervuur aan vragen over Lukaku: “Het is makkelijk om de woorden uit context te halen.” Lukaku heeft overigens geen enkele intentie om Chelsea te verlaten, maar met de fans zal hij brokken moeten lijmen. Slechte timing.