Vandenbroucke sluit vroeger Overlegcomité niet uit: “De vraag is of we vandaag genoeg doen”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) wil het Overlegcomité vervroegd bijeen laten komen om bijkomende maatregelen te bespreken om de druk op de ziekenhuizen te verlichten. Jambon denkt daarbij vooral aan het stopzetten van de indoor activiteiten in de recreatieve sector. In een reactie daarop gaf minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) te kennen dat hij een vroeger Overlegcomité niet uitsluit.

59 reacties

 • Paul Hendriks

  2 maanden geleden
  Lockdown tot 5 januari
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  2 maanden geleden
  Ze worden weer wakker als het te laat is.
 • Jozef Vermeulen

  2 maanden geleden
  Kerst zal weer een friet met stoofvlees van de frituur zijn.
 • Luc De Geyndt

  2 maanden geleden
  Vooral verkeerde keuzes gemaakt Geen massavaccinatie maar wel een gerichte vaccinatie voor de risicipersonen was nodig geweest Andere experten nemen, een open communicatie en de wat de problemen zijn echt benoemen Covid safe tickets zijn een blunder van jewelste en hebben zeer bijgedragen tot de huidige situatie. Symboolpolitiek ten top
 • Eric Grosemans

  2 maanden geleden
  Op het vorige overleg had men gemakkelijk massa evenementen kunnen verbieden, zowel binnen als buiten. Wie laat in godsnaam evenementen met tienduizend man in één zaal doorgaa
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.