Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) was studiogast in het RTBF-journaal.
Volledig scherm
Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) was studiogast in het RTBF-journaal. © RTBF

Vandenbroucke: “Leeftijdsgrens Janssen-vaccin heeft op korte termijn geen enkele impact op vaccinatie”

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) denkt dat het opschorten van de inenting met het Janssen-vaccin bij mensen van 40 jaar en jonger “op korte termijn geen enkele impact heeft” op de vaccinatiecampagne. Dat verklaarde hij deze avond als studiogast op het 19.30 uur-journaal van de RTBF.

0 reacties

  1. Risico’s PFOS-vervuiling al in 2017 bekend, maar niemand vertelde dat aan de inwoners van Zwijndrecht: “Burger heeft recht op correctie info”

    Risico’s PFOS-vervuiling al in 2017 bekend, maar niemand vertelde dat aan de inwoners van Zwijn­drecht: “Burger heeft recht op correctie info”

    Al in 2017 was duidelijk dat er PFOS-­gezondheidsrisico's waren in Zwijn­drecht, maar de geplande communicatie aan de inwoners bleef uit. Dat melden verschillende kranten vandaag. Na de doorstart van het Oosterweelproject deed bouwheer BAM/Lantis eigen bodemonderzoek, waaruit in 2017 de zware verontreiniging duidelijk werd. Bijna de volledige toenmalige Vlaamse regering werd van de resultaten op de hoogte gebracht.