Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a).
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a). © VTM NIEUWS

Vandenbroucke laat één-prikstrategie onderzoeken

Wordt het vaccinatieplan aangepast naar een één-prikstrategie om zo sneller te kunnen gaan?  Zo ver is het nog lang niet, maar minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) heeft alvast advies gevraagd aan de Hoge Gezondheidsreaad. De vicepremier verwacht begin volgende week rapportage daarover, zei hij op VTM NIEUWS.

73 reacties

 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Nog onderzoeken zal nog weken duren en dan moeten alle gezondheidsministers het nog eens bekijken en nog een paar vergaderingen geven en we zijn vertrokken voor een paar maanden!
 • Ben Watford

  2 maanden geleden
  Dus de firma's zeggen dat het effectief is bij een tweede spuit na 21 dagen en FVDB gaat er een spuit van maken. Ja, nu is ons vertrouwen in de vaccinatiedwingelandij zeker versterkt. not
 • Steven A

  2 maanden geleden
  VDB, stop ermee! Ik zou beschaamd zijn om aan te geven dat je nu pas de optie van een 1 prik strategie gaat bekijken ...
 • Noël Vandenbulcke

  2 maanden geleden
  Mijnheer VDB je zou beter het nodige doen opdat er meer vaccins ter beschikking zouden zijn.
 • Henri Debedts

  2 maanden geleden
  Henri Debedts. VDB kennelijk enkel goed om geld te laten verbranden,(Aangenomen dat hij daarover de waarheid spreekt. Wat ik sterk betwijfel) Voor de rest alles nog eens laten onderzoeken om meer uitstel van de vaccinatie te bewerken. Ben wel benieuwd of hij reeds gevaccineerd werd. Vent is zeker onbekwaam en gelend als leugenraar. Waarom zou hij dann nu de waarheid zeggen.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af