Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vandenbroucke: “Horeca rekent ook voor heropening binnen maar beter niet op plexiglas”

Als alles goed gaat kunnen de restaurants en cafés op 9 juni na hun terrassen ook hun binnenruimtes openen, maar ook daar zullen ze het wellicht zonder plexischermen moeten doen. Dat liet minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) dinsdag alvast uitschijnen in de Kamer.

78 reacties

 • Jean Pierre Dekeersmaecker

  4 weken geleden
  Beste Vlaamse politicus van het moment
 • Michael Steyaert

  4 weken geleden
  Bij verschillende restaurants aan de kust zit je al binnen, de terrassen zijn langs alle zijden afgesloten, er is een dak en je moet binnen langs een deur. Veel terras is er niet meer aan.
 • Christian Deckers

  4 weken geleden
  Plexiglas weghalen kan een goede zaak zijn, maar VDB van zijn post weghalen is dat gegarandeerd. Telkens je denkt waanzinniger en verder van de werkelijke wereld af kan het niet meer, overtreft deze vingerwijzende professor (medelijden met zijn tijd verprutsende studenten) zichzelf andermaal. Hallucinant.
 • Lucien Peeters

  4 weken geleden
  Experten drukken al weken op het ongelooflijk nut van ventilatie om de aerosols geen kans te bieden, plexiglazen die hokjes vormen, kunnen inderdaad deze ventilatie bemoeilijken.
 • Walther Temmerman

  4 weken geleden
  Het enige wat ik vaststel is dat de minister en bij uitbreiding de experten helemaal geen vertrouwen hebben in de werking van de vaccins en er alles voor over hebben om hun macht te behouden ten koste van wat ook. Nu gaan ze plexi verbieden in de horeca om weer dure en nutteloze luchtverversingssystemen te kunnen verkopen. Herinner jullie de periode voor het volledige rook verbod in de horeca. De geschiedenis herhaalt zich.