.
Volledig scherm
. © videostill

Vandalen lopen centrum Waregem af om Halloweenpompoenen kapot te stampen

In het centrum van Waregem hebben vandalen afgelopen nacht keet geschopt. Ze vonden er niet beter op dan in de Stormestraat, dat is de winkelstraat in Waregem, enkele pompoenen die handelaars hadden buiten gezet als versiering voor Halloween kapot te stampen. Op beveiligingscamera’s van zaakvoerders is te zien hoe enkele jongeren op de pompoenen springen. Vooral een jongeman in een bontjas gaat wild te keer en lijkt zich erg te amuseren.

108 reacties

 • Maxim Borgers

  3 jaar geleden
  tja, altijd het zelfde met vreemdelingen, allé sorry "jongeren"
 • Johan Billiet

  3 jaar geleden
  Daders duidelijk te zie op camerabeelden...winkeliers dienen echter geen klacht in...zegt waarschijnlijk genoeg voldoende over lokale politie en justitie..
 • Julien Cuypers

  3 jaar geleden
  Kinderen worden niet meer opgevoed omdat de ouders alleen met zichzelf bezig zijn. Bij slechte resultaten op school worden de kinderen dan ook nog eens bepamperd door hun ouders. Later loopt het uit de hand en moeten ze dan heropgevoed worden door de gemeenschap want dan kunnen de ouders ze niet meer aan.
 • GERARD DE PELECIJN

  3 jaar geleden
  Jonge vandalen, vanwaar komen ze , waar gaan ze naartoe, morgen is het misschien uw beurt, alles moet verdwijnen in tijden van veranderingen!
 • geert Jonckheere

  3 jaar geleden
  Dit is vandalisme, niet meer en niet minder! Schaam jullie om dit goed te praten.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Analyse van passagiersdata leverde 61 arrestaties op in strijd tegen terrorisme

  Analyse van passagiers­da­ta leverde 61 arresta­ties op in strijd tegen terrorisme

  De Belgische passagiersinformatie-eenheid (BelPIU) heeft vorig jaar de gegevens van 94 procent van het internationaal luchtverkeer verwerkt. In 2020 was dat 86 procent, meldt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) vandaag. De analyses leidden onder meer tot 199 positieve overeenstemmingen met de Gemeenschappelijke Gegevensbank Terrorisme en Extremisme, wat dan weer leidde tot 164 aanhoudingen en 61 arrestaties.