Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Vandaag wordt weer heet, morgen kans op regen

Het blijft vandaag droog met zon afgewisseld door wat hoge sluierbewolking. De wind waait zwak tot matig uit richtingen tussen zuid en west. De maxima schommelen van 23 graden aan de kust tot 26 à 30 graden verder landinwaarts. De strandwatertemperatuur bedraagt 19 graden.

 1. Brusselse rechtbankvoorzitter Hennart niet onder indruk van omzendbrief geweld tegen politie: “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”
  Brussel

  Brusselse rechtbank­voor­zit­ter Hennart niet onder indruk van omzend­brief geweld tegen politie: “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”

  Rechter Luc Hennart, erevoorzitter van de Franstalige Brusselse rechtbank van eerste aanleg, is niet onder de indruk van de omzendbrief die justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) heeft uitgewerkt rond geweld tegen politieagenten. De minister wil nultolerantie en lik-op-stukbeleid, maar Hennart spreekt van “zand in de ogen strooien.” “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”, zei hij in ‘De Afspraak’.
 2. LIVE. Professor Herman Goossens: “Sneltesten zijn zeer betrouwbaar bij mensen met klachten” - Celeval opgedoekt, Risk Assessment Group neemt functie over
  Play

  LIVE. Professor Herman Goossens: “Sneltesten zijn zeer betrouw­baar bij mensen met klachten” - Celeval opgedoekt, Risk Assessment Group neemt functie over

  Het aantal Covidpatiënten in de Belgische ziekenhuizen is onder de grens van 5.000 patiënten gedoken. Ook de andere coronacijfers in ons land blijven verder dalen. Vrijdag komt het Overlegcomité opnieuw samen om zich te beraden over de lockdownmaatregelen in ons land. Vraag is vooral of er al dan niet tijdelijke versoepelingen komen voor de kerstperiode. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team