Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Vandaag wijzigen de quarantaineregels opnieuw: dit is wat er verandert voor kinderen

De quarantaineregels voor kinderen jonger dan 12 jaar die gelden wanneer er een besmetting is binnen het gezin, worden weer aangepast. De kinderen moeten dan in quarantaine, tenzij ze onlangs zelf het coronavirus hebben gehad, meldt gezondheidsinstituut Sciensano.

155 reacties

 • David Theunis

  4 maanden geleden
  23 januari mensen, kom op voor uw en onze vrijheid, doe het voor onze kinderen of voor jezelf... het maakt me niet uit maar zorg dat je erbij bent in Brussel en zie zelf hoe de overheid deze stemmen onderdrukt dmv politie en hoe getint de berichtgeving achteraf gebeurt.
 • marc wauters

  4 maanden geleden
  Goed corner ,zo zou het moeten ,dat ze dan binnen blijven ,wj staan achter u
 • Peter Van Endert

  4 maanden geleden
  Wat lees ik hier dat er iets veranderd voor de kinderen hebben ze het over de regering
 • Frans Peeters

  4 maanden geleden
  Als we om de paar maanden een nieuw target bedenken komen we nooit uit de coronahype
 • Freddy Duschek

  4 maanden geleden
  23 % van de testen zijn positief, dus 77 % van de testen waren overbodig want waarom zou je jezelf laten testen als je niet ziek bent?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.