BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Vanaf nu weer mogelijk om fysieke hulp te vragen bij invullen van belastingaangifte

Het is dit jaar opnieuw mogelijk om fysieke hulp te vragen bij het invullen van de belastingaangiftes. Om wachtrijen te vermijden moet je wel eerst telefonisch een afspraak maken, en dat voor 30 juni. Dat deelt minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) op Twitter en werd bevestigd aan onze redactie.

 1. INTERVIEW. Minister van Financiën Van Peteghem over zijn grote fiscale hervorming: “Als u mij de nieuwe Dehaene wil noemen, is dat voor mij goed”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Minister van Financiën Van Peteghem over zijn grote fiscale hervorming: “Als u mij de nieuwe Dehaene wil noemen, is dat voor mij goed”

  Hij is niet de bekendste, maar minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) is wel de grootste minister van de regering. Letterlijk dan, met zijn 2 meter en 5. Al heeft hij ook grootse plannen: hij wil meer doen dan op papier een grondige fiscale hervorming voorbereiden, waarover pas na de verkiezingen beslist wordt. “We moeten het gaspedaal durven indrukken. Ik wil dat mensen over 20 jaar kunnen zeggen: die regering heeft tenminste keuzes durven maken waardoor wij het vandaag beter hebben.”
 2. Europese zeearenden nog steeds op vrijersvoeten in De Blankaart: “Ze maken aanstalten om te baltsen en namen al een nest van een buizerd in”
  PREMIUM

  Europese zeearenden nog steeds op vrijersvoe­ten in De Blankaart: “Ze maken aanstalten om te baltsen en namen al een nest van een buizerd in”

  Twee Europese zeearenden, de grootste roofvogels van Europa, gingen vorige maand op date in natuurgebied De Blankaart in Diksmuide. Vandaag blijven de twee nog steeds trouw aan elkaar. Meer nog, conservator Guido Vandenbroucke, heeft met eigen ogen gezien dat ze op het nest van de buizerd zaten. Zijn ze aan het oefenen om een nest te maken? Het zou in elk geval een primeur voor Vlaanderen zijn.
  Lo-Reninge, Houthulst, Diksmuide