Binnenkort gaat ook het vaccinatiecentrum in Oostkamp open. Wie z'n vaccin komt halen, zal zijn of haar oproepingsbrief moeten meenemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkort gaat ook het vaccinatiecentrum in Oostkamp open. Wie z'n vaccin komt halen, zal zijn of haar oproepingsbrief moeten meenemen. © Benny Proot

Vanaf maart krijg je oproepingsbrief voor vaccinatie: hoe registreer ik en wat als ik geen vaccin wil?

Het eerste vaccinatiecentrum, Be-Mine in Beringen, gaat maandag open. Nadien volgen de 94 andere centra in ons land. Eerst krijgen huisartsen en thuisverplegers hun spuitje. Vanaf maart volgt de rest van de bevolking. Iedereen krijgt een oproepingsbrief, sommigen ook een sms en e-mail. Wie wanneer z’n vaccin kan halen en wat u daarvoor moet doen, krijgt u hier uitgelegd.

168 reacties

 • Hans Bischoff

  2 maanden geleden
  2 weken voor vaccinatie oproepingsbrief. Dus dit wil zeggen 65+ inenten vanaf 15 maart! Wat gebeurt er de eerste 2 weken? Niets!?
 • Kris Kras

  2 maanden geleden
  Wat als ze weer een vergissingke maken en toch Astrazeneca inspuiten bij +65 ? Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in al dat coronageklungel.
 • GUY DELAERE

  2 maanden geleden
  Krijgen degenen die al evaccineerd zijn ook zo een brief! Want als vrijwilliger in een wzc ben ik al volledig gevaccineerd!
 • sven scheepers

  2 maanden geleden
  Waanzin hoe de media mee op de kar van de politiek zit..net de toenmalige sovjetrepubliek,toen had je ook geen journalisten meer,enkel politieke activisten..en nu het promoten van een ‘prikje’,alsof het iets totaal onschuldig is..een nutteloos vergif voor 99,9 procent van de bevolking..
 • Luc Vleminckx

  2 maanden geleden
  Glenn Wouters, geen appelen met citroenen vergelijken het vaccineren is niet verplicht, mensen ergens weigeren die niet gevaccineerd zijn is discriminatie en schending van de mensenrechten..
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!