Marc Van ranst.
Volledig scherm
Marc Van ranst. © JOHAN JACOBS

Van Ranst over uitbraak met Britse variant: “Grootste tot nu toe, maar waarschijnlijk niet de laatste”

“Het gaat inderdaad over die nieuwe variant die meer besmettelijk zou zijn”, zegt Marc Van Ranst over de uitbraak met de Britse variant van het coronavirus in woonzorgcentrum De Groene Verte in Merkem, deelgemeente van Houthulst. Volgens de viroloog zal het niet bij deze uitbraak met de Britse variant, die ook in ons land circuleert, blijven.

22 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  niet preken voor de handelingen, daar is later wel tijd voor!
 • Patrick Marinus

  1 maand geleden
  Guido Dierick, je slaat de spijker op de kop! Zo had ik het nog niet bekeken en je hebt overschot van gelijk! Ik ben verleden jaar niet op reis geweest en heb geen plannen voor dit jaar uit gehoorzaamheid, maar dit sterkt me in mijn overtuiging. Dank je voor je treffende mening.
 • Gino Sinnesael

  1 maand geleden
  Mijnheer Van Ranst denkt blijkbaar dat hij de spreekbuis is van de regering, wat uiteraard niet waar is. Hij is hoogstens een politicus in spe, en waarschijnlijk een hele goede, want in "het betere bochtenwerk" is hij een primus. En tegenspraak duldt hij zeker niet, want hij heeft wellicht een hoge dunk van zichzelf. In deze coronatijden heeft mijnheer Van Ranst al veel geld verdiend, met dank aan de vele media die hem bijna dagelijks ein beeld brengen. Binnenkort op een politieke kieslijst?
 • Freddy Van Der Cruyssen

  1 maand geleden
  in Azie hadden ze al lang het hele dorp in lockdown gezet, hier gaat onze regering weer eerst 1 weekske debatteren. en verbiedt NU tot nader order alle niet noodzakelijke reizen, of hebben ze nu nog niets geleerd??
 • Grovy De grote

  1 maand geleden
  En dan zie je de oma van 86 uit de home in Houthulst die Corona heeft over de haag voedsel aannemen van haar dochter die nog maar juist getest is terwijl de andere dochter al besmet is man man waar zijn we mee bezig
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw