Van Ranst opnieuw bedreigd op website Viruswaanzin: “Hij gaat eraan”

Op de website van Viruswaanzin, een groep die tegen de coronamaatregelen is in ons land, worden opnieuw bedreigingen geuit tegen viroloog Marc Van Ranst. “Hij gaat eraan”, luidt het. “Deze mensen zijn aan het radicialiseren”, reageert Van Ranst op Twitter bij een screenshot van de haatberichten.

82 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Bedreigingen en oproepen tot protest en manifestatie, fuiven en overtredingen moet stoppen op sociale media, net degenen die zeggen dat Belgie teveel van ons wil weten en een politiestaat zal worden , diezelfde jongeren gooien alles te grabbel op face book, snapchat, en al die andere mediaplatformen en dan zijn ze verwonderd dat men veel weet van hun en dat er ook massa veel gehackt is tegenwoordig, deze vorm van stoken moet wettelijk kunnen bestraft worden en valt niet onder vrije mening.
 • mutley dastardly

  1 maand geleden
  Viruswaanzin moet opgedoekt worden en elk lid moet hoofdelijk vervolgd worden!
 • wilfried de hert

  1 maand geleden
  Het moet toch mogelijk zijn dergelijke individuen te lokaliseren en zwaar te straffen. Dergelijke uitlatingen passen toch niet in een beschaafde wereld.
 • Guy Hendrickx

  1 maand geleden
  Veel respect voor MVR. Enheel moedig ook.Virologen moeten per slot van rekening een grote mensenmassa proberen te overtuigen van de gevaren van dit virus en de toekomstige varianten. Chapeau voor de uitspraak dit weekend aan al die feestvierders: verkloot het niet voor zij die zich aan de regels houden
 • Danny Swinnen

  1 maand geleden
  Ik vind dat Marc van Ranst wel een beetje gelijk heeft, wat ik afgelopen weekeinde heb gezien op tv, en andere plaatsen, vind ik helemaal niet verantwoord, zoveel volk op de terrassen, doe zo voort en we zijn weeral vlug terug in lock down.