.
Volledig scherm
. © Photo News, Twitter

Van Ranst na spottende tweet Stefaan Sintobin (Vlaams Belang): “Betaald met uw zuurverdiende centen, dit is wat u terugkrijgt”

Viroloog Marc Van Ranst heeft op Twitter kwaad gereageerd op een spottende post van Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin (Vlaams Belang). Sintobin had namelijk het hoofd van Van Ranst geplakt op een foto van een baby met het bijschrijft ‘huilie, huilie’.

52 reacties

 • Bart Samyn

  3 weken geleden
  inderdaad, VanRanst werkt keihard, in zijn labo of in de media ?
 • magda de munck

  3 weken geleden
  Die 2 zijn mekaar waart, de ene is niet beter dan de andere.
 • joachim albert

  3 weken geleden
  niveau van VB is vergelijkbaar met dat van hun kiezers - ze zullen er dus mee kunnen lachen als de Vlaming deze mensen als hun vertegenwoordigers wenst, is het triest maar het blijft wel democratisch natuurlijk och er zitten ook mensen in het parlement die geloven in één of andere god, dat is niet beter... (op gebied van intelligentie ttz geloven dat mens en aarde gecreëerd werden door een "creator", op sociaal gebied is een gelovige vaak een goed mens, tenzij het een gelovige VB'er is)
 • Eddy Nijs

  3 weken geleden
  Altijd lache. Zo uitzonderlijk is diene Sintobin toch ni. Met al hetgene ik de laatste tijd van de politici gehoord mag het duidelijk zijn dat een gedegen opleiding niet echt een vereiste is om politiek te doen. Als ze wel verstand zouden gehad hebben zouden ze zolang ze de evenementensector dichthouden de deelregeringen ook op technische werkloosheid zetten en met 1 regering regeren. Het is niet dat we groter zijn dan Oostenrijk Zou al een serieuze besparing opleveren.
 • Jan Van Droogenbroeck

  3 weken geleden
  Stop met dat Twitter gedoe en richt al jullie aandacht op het oplossen van deze pandemie.
 1. River blaast bellen in een glas en vindt het supergrappig
  Play

  River blaast bellen in een glas en vindt het supergrap­pig

 2. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs