Virologen Marc van Ranst en Steven Van Gucht zijn het erover eens dat, de goede bedoelingen van de organisatie ten spijt, het schrappen van Pukkelpop de juiste beslissing was.
Volledig scherm
PREMIUM
Virologen Marc van Ranst en Steven Van Gucht zijn het erover eens dat, de goede bedoelingen van de organisatie ten spijt, het schrappen van Pukkelpop de juiste beslissing was. © VTM NIEUWS / Photo News

Van Ranst en Van Gucht leggen uit waarom Pukkelpop schrappen juiste beslissing was: “We zeggen al maanden dat het hiervoor te vroeg is”

Pukkelpop wordt voor de tweede keer afgelast. De deltavariant van het coronavirus, nu verantwoordelijk voor meer dan 90 procent van de besmettingen in ons land, is de spelbreker. Maar experten waarschuwden maanden geleden al dat een vierdaags festival met 66.000 bezoekers ook in de derde week van augustus wellicht niet zou kunnen. Virologen Steven Van Gucht en Marc Van Ranst verklaren waarom het de juiste beslissing was Pukkelpop te schrappen.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.