Volledig scherm

Van Ranst: “Druk van bevolking te groot om nu niets te doen”

“Er gaan dingen versoepeld worden”, voorspelt professor Marc Van Ranst, “ook al is er niet zo veel plaats voor als we naar de cijfers kijken”. Volgens de viroloog van de KU Leuven is de druk van de bevolking op de politiek té groot om niets te doen.

124 reacties

 • Cris Verwilligen

  1 jaar geleden
  Mr Cuppens, wat je zegt is correct, maar ik kan ook supergespecialiseerd worden als ik 5 dagen per week 8 uren per dag hetzelfde werk doe. Wat ik wil zeggen: je komt er niet in zelfs als verpleegkundige als je niet het juiste papiertje hebt. Je kan ook mensen on the job trainen, 1 taak per week als het moet: maaltijden wegbrengen kan iedereen. Enn als je 5 dagen 8 uur oefent op spuiten zetten ben je wel een expert na 2 weken. Dus geen excuus.
 • Merel Depauw

  1 jaar geleden
  @YVONNE SCEVENELS Iedereen heeft een terras dan?
 • Wim Offermans

  1 jaar geleden
  Willen, kunnen we proberen te begrijpen dat dit een uitzonderlijke situatie is en dat uitzonderlijke situaties uitzonderlijke maatregelen vereisen en met semi uitzonderlijke maatregelen we weinig gebaat zijn en we snel weer terug naar af zullen zijn.
 • Yvonne Scevenels

  1 jaar geleden
  Waarom versoepelen, de cijfers zijn nog keihoog, zuipen. Kunt ge thuis ook heb ge geen terras voor nodig
 • Jean Pollet

  1 jaar geleden
  Deze heren hebben goed zeggen ( vergaderingen , conferenties ; tv , enz ) Maar intussen zijn wij opgesloten tussen vier muren