Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Marc Van Ranst. © BELGA

Van Ranst dient klacht in wegens doodsbedreigingen op website Viruswaanzin

Viroloog Marc Van Ranst heeft een klacht ingediend tegen onbekenden nadat op de website van de vzw Viruswaanzin doodsbedreigingen tegen hem werden geuit. Onder een artikel van oprichter Michael Verstraeten schreef een onbekend profiel met de naam ic3 het volgende. “MVR gaat eraan. De opdracht is gegeven.” Marc Van Ranst had op 10 mei op Twitter ook al melding gemaakt van de doodsbedreigingen. Die zijn intussen van de website gewist.

29 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Hou je best gedeisd Marc, ze zijn de moeite niet waard. Veiliger voor u en voor je gezin. Laat de politiek zich ermee bezig houden, daar zijn ze waarschijnlijk goed in ?
 • Paul franck

  1 jaar geleden
  Zou hij niet beter uit de spotlights blijven , en zijn leven zou er een pak rustiger uitzien , en voor de Vlaming zou het ook al een mooie zaak zijn
 • Jonathan Loterman

  1 jaar geleden
  Mogen we ook klacht indienen voor het in gebruik te stellen voor een totalitaire regering aka nazi regering?
 • Gust Melaerts

  1 jaar geleden
  Maar het maakt 'geen enkele indruk' op hem hoor..
 • Jurgen Van Nerom

  1 jaar geleden
  Hij had zich van in het begin gewoon moeten bezighouden met zijn werk. Niemand van zijn collega's Twittert er op los zoals hij. Ni moeilijk dat je haters achter uw naam krijgt.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.