Van Quickenborne: “Er kunnen ook andere redenen zijn waarom Pukkelpop beslist heeft te annuleren”

“Er kunnen ook andere redenen zijn waarom Pukkelpop de beslissing heeft genomen om uiteindelijk te annuleren”, dat zei minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) deze middag op VTM NIEUWS als reactie op de annulatie van het Hasseltse muziekfestival. De vicepremier wilde hier niet verder op ingaan.

150 reacties

 • Yolande MARIS

  3 maanden geleden
  Er is zeker nog iets meer ,zakkenvullerij .Deze ziekte is een pandemie in politieke kringen geworden en de vriendjes krijgen een stukje van de koek.Dat is de reden dat vele Belgen in armoede geduwd worden,want voor deze heren is het nooit genoeg.Hoeveel nieuwtjes jobkes gaat deze tetteraar weer creëren voor vriendjes ,vriendinnetjes en familie?
 • Bafpunt Strose

  3 maanden geleden
  Als hij iets weet, dat hij het dan zegt. Zo niet, dat hij dan zijn mond houdt.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  En nu gaan die prutspolitiekers er van alles bijhalen om toch maar hun belofte niet te moeten nakomen.
 • Jan peeters

  3 maanden geleden
  Jambon en Demir stonden in mei al te toeteren dat Pukkelpop moest doorgaan, goed wetende dat dat niet mogelijk was, zij gaven 1,8 miljoen en 500.000 € voorschot dat niet terug betaald moet worden, wij Vlamingen betalen dat. NVA deelt maar uit aan vrienden en de Vlaming betaald, dit heeft NIKS met de federale regering te maken. NVA is de dwatsligger, zo kennen we hen....
 • Marc Van Den Berghe

  3 maanden geleden
  Man, man, den slimmen heeft gesproken. Die vent kan warme en koude lucht tegelijkertijd blazen!
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Verlinden: "Onvoldoende budget om aan hoge verwachtingen politiebonden te voldoen"
  16

  Verlinden: "Onvoldoen­de budget om aan hoge verwachtin­gen politiebon­den te voldoen"

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) wil blijven overleggen met de vakbonden bij de politie, die woensdag een stakingsaanzegging hebben geactiveerd naar aanleiding van afgesprongen loonsonderhandelingen. "We doen er alles aan om de slagkracht van de politie te versterken", maar "er is onvoldoende budgettaire ruimte om aan de hoge verwachtingen van de bonden te voldoen", gaf Verlinden toe in de Kamer.