Van Quickenborne: “Er kunnen ook andere redenen zijn waarom Pukkelpop beslist heeft te annuleren”

“Er kunnen ook andere redenen zijn waarom Pukkelpop de beslissing heeft genomen om uiteindelijk te annuleren”, dat zei minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) deze middag op VTM NIEUWS als reactie op de annulatie van het Hasseltse muziekfestival. De vicepremier wilde hier niet verder op ingaan.

150 reacties

 • Yolande MARIS

  2 jaar geleden
  Er is zeker nog iets meer ,zakkenvullerij .Deze ziekte is een pandemie in politieke kringen geworden en de vriendjes krijgen een stukje van de koek.Dat is de reden dat vele Belgen in armoede geduwd worden,want voor deze heren is het nooit genoeg.Hoeveel nieuwtjes jobkes gaat deze tetteraar weer creëren voor vriendjes ,vriendinnetjes en familie?
 • Bafpunt Strose

  2 jaar geleden
  Als hij iets weet, dat hij het dan zegt. Zo niet, dat hij dan zijn mond houdt.
 • patrick de bock

  2 jaar geleden
  En nu gaan die prutspolitiekers er van alles bijhalen om toch maar hun belofte niet te moeten nakomen.
 • Jan peeters

  2 jaar geleden
  Jambon en Demir stonden in mei al te toeteren dat Pukkelpop moest doorgaan, goed wetende dat dat niet mogelijk was, zij gaven 1,8 miljoen en 500.000 € voorschot dat niet terug betaald moet worden, wij Vlamingen betalen dat. NVA deelt maar uit aan vrienden en de Vlaming betaald, dit heeft NIKS met de federale regering te maken. NVA is de dwatsligger, zo kennen we hen....
 • Marc Van Den Berghe

  2 jaar geleden
  Man, man, den slimmen heeft gesproken. Die vent kan warme en koude lucht tegelijkertijd blazen!
 1. Waarom stopt Dries Van Langenhove nu écht? En zal N-VA nu wel openstaan voor samenwer­king? Carl Devos antwoordt
  PREMIUM

  Waarom stopt Dries Van Langenhove nu écht? En zal N-VA nu wel openstaan voor samenwer­king? Carl Devos antwoordt

  Exit Dries Van Langenhove (29) uit de politiek. Zet een politicus een stap opzij, dan weten wij wie we moeten bellen voor analyse: professor politicologie en HLN-columnist Carl Devos. Zal N-VA nu wel openstaan voor een samenwerking met Vlaams Belang in 2024? En hoe komt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken hieruit? Professor Devos antwoordt. “Van Grieken zal Dewinter nooit uit de partij kunnen zetten, zelfs hij heeft dat gewicht niet.”
 2. Rusthuisfacturen en levensduurte dwingen kinderen hun bejaarde ouders in huis te nemen: “687 euro per maand opleggen, welk gezin kan dat?”
  PREMIUM

  Rusthuis­fac­tu­ren en levensduur­te dwingen kinderen hun bejaarde ouders in huis te nemen: “687 euro per maand opleggen, welk gezin kan dat?”

  Het gemiddelde pensioen in de privé? 1.462 euro bruto per maand. De gemiddelde prijs van een eenpersoonskamer in een woonzorgcentrum? 2.096 euro, zonder supplementen. Een blinde ziet het probleem. Twee gewone gezinnen vertellen u pijnlijk eerlijk wat het is om hun zorgbehoevende bompa Freddy (76) en mamy Olga (86) in huis te nemen, uit liefde én van moetens. “‘Pap, eet uw bord leeg! Drink uw glas leeg.’ Zeg dat maar ‘s tegen je volwassen vader.”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.