Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Van plan om met groep positief geteste mensen oud en nieuw te vieren in plaats van alleen? "Let ermee op”

Heb je positief getest voor het coronavirus en ben je van plan om samen met andere positief geteste familieleden en/of vrienden het eindejaar te vieren in plaats van in isolatie? Dan leg je toch beter enige voorzichtigheid aan de dag, aldus epidemioloog Boudewijn Catry.

15 reacties

 • Wouter Beyen

  1 jaar geleden
  Het gezond verstand dat spreekt? Ik zie al 22 maanden nauwelijks gezond verstand en al helemaal niet in het beleid.
 • Maria Scheuts

  1 jaar geleden
  Voor de massa is het teveel gevraagd om even hun genotzucht opzij te zetten.
 • Eric Aerts

  1 jaar geleden
  Kan er mij iemand vertellen wat er vanavond gevierd moet worden in dit Land? Volgend jaar betalen we met z'n allen het veelvoud,en dat is negatief ! Prettig Eindejaar :)
 • Eric De Graef

  1 jaar geleden
  Mensen die weten dat ze positief zijn, de raad geven toch maar met anderen samen te gaan vieren is niet alleen je reinste onzin, het is zelfs misdadig want het zet alle huidige en toekomstige maatregelen op de helling, met weer alle miserie vandien.
 • Pieter Franssen

  1 jaar geleden
  Geen test, dan heb je dit probleem niet ! Geniet van het feest deze avond !
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.