Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V)
Volledig scherm
Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) © Photo News

Van Peteghem haalt uit naar Dermagne (PS): “Vicepremier moet niet met een partijprogramma zitten zwaaien”

“Ons land heeft geen behoefte aan persconferenties waar vicepremiers geflankeerd door een voorzitter met een partijprogramma staan te zwaaien, maar wel aan een ernstig debat aan tafel.” Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) haalde in zijn toespraak voor Rerum Novarum uit naar zijn collega-minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS). 

49 reacties

 • Ludo RUTTEN

  1 maand geleden
  Eenvoudig te verklaren : DERMAGNE weet ten minste wie de feitelijke premier van België is !
 • Angelo ledda

  1 maand geleden
  begon goed maar is volledig kopje onder aan het gaan met de neergang van de cvp ..
 • Marc Baeyens

  1 maand geleden
  Ineens schieten ze wakker bij cD&v. Dat weten we toch allemaal al decennia lang! Wat minder oppositie voeren binnen de regeringen (Peeters in de vorige federale en Mouns in de huidige Vlaamse regering) zou misschien helpen om eendrachtig iets te bereiken. Trouwens het ACW heeft nog een ferme rekening openstaan bij de Vlamingen. Afleidingsmanoeuvres hebben we niet nodig.
 • Peter Schelfhout

  1 maand geleden
  Leugens, ik verdien maar 1675 euro netto met sociale lasten eraf...
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  1 maand geleden
  Misschien beter eerst de overheidsuitgaven eens onder de loupe nemen en stoppen met geld uitgeven dat je niet hebt ?
 1. Baby van vijf weken oud belandt in coma door drugsvervanger van papa: “Per ongeluk via vingers van vader binnen gekregen”
  KORTRIJK

  Baby van vijf weken oud belandt in coma door drugsver­van­ger van papa: “Per ongeluk via vingers van vader binnen gekregen”

  Een baby van vijf weken oud is in het ziekenhuis in coma beland nadat het jongetje een giftige stof binnen had gekregen. Het gaat om Subutex, een geneesmiddel dat de drang naar heroïne kan afremmen. De papa van het jongetje uit Kortrijk was namelijk verslaafd. De man belandde drie weken in de cel, maar is ondertussen weer vrij. Hij blijft verdacht van het onopzettelijk toedienen van een giftige stof.