Van partijvoorzitter tot headliner in discotheek: Conner Rousseau speelt dj-set in nachtclub Versuz

Discotheken, nightclubs en dancings zijn weer helemaal terug. Dat mag niet verbazen, want er was nog nooit zo veel te doen om een Vlaamse filmpremière als bij die van ‘Zillion’ vorige week. De populariteit van de film over de beruchte Antwerpse nachtclub moet ook Vooruit-voorzitter Conner Rousseau niet ontgaan zijn. De 29-jarige politicus staat namelijk als headliner geboekt op 10 november in de Hasseltse discotheek Versuz.

89 reacties

 • Gerry Hufkens

  3 maanden geleden
  Pure kaviaarsocialist ons mateke! Hieruit kunnen we enkel afleiden dat je als politieker tijd genoeg hebt om te cumuleren, te feesten enz...werken voor het geld kennen ze duidelijk niet! Hoog tijd dat ze loon naar werken krijgen maw het gaat een paar miljarden opleveren tijdens de besparingen!
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Verstand komt niet voor de jaren. Hij laat duidelijk zien dat politiek maar tijdverdrijf is.
 • Ronny Dekimpe

  3 maanden geleden
  Een hele goede zet van Conner om op deze manier kiezers en toekomstige kiezers aan te trekken. Dit is de bedoeling van Conner. Dus het zeker geen dommerik, want de mensen vinden dit "cool". Dit is de manier hoe mensen eenmaal denken. Maar men weet nooit wat er achter een persoon schuil gaat. Of je nu aan politiek wil doen en "cool" wil zijn, dan is dit soms een bewuste keuze die men maakt. Ik stem nu geen Vooruit, maar het is wel goed bekeken van Conner.
 • Gino Sinnesael

  3 maanden geleden
  Deze partij zal achteruit gaan i.p.v. 'Vooruit'... Show geven is blijkbaar belangrijker dan aan serieuze politiek doen...
 • Nadine Abe

  3 maanden geleden
  En die wordt betaald door de bevolking. Ik wil ook zo een Jobke
 1. INTERVIEW. Conner Rousseau: "Ik kan het goed met Bart De Wever vinden, maar moet ook mijn wenkbrauwen fronsen als ik zijn uitspraken soms hoor"
  PREMIUM

  INTERVIEW. Conner Rousseau: "Ik kan het goed met Bart De Wever vinden, maar moet ook mijn wenkbrau­wen fronsen als ik zijn uitspraken soms hoor"

  Zegedronken? Dat beweert Conner Rousseau niet te zijn. Maar voor Vooruit heeft hij grote dromen, zeker nu de 20% lonkt, zo blijkt uit de Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir. Zijn ultieme doel? Vlaams Belang een kopje kleiner maken. “Ik wil aan de jonge generatie tonen dat er nog andere politici zijn dan die extreemrechtse paljassen.”
 2. Frank Verstraeten deed het licht uit: achter de schermen van de legendarische ‘Zillion’-afterparty (met een stevig prijskaartje)
  PREMIUM

  Frank Verstrae­ten deed het licht uit: achter de schermen van de legendari­sche ‘Zillion’-afterparty (met een stevig prijskaart­je)

  Vier uur ’s ochtends en Frank Verstraeten himself deed op z’n Buffalo’s het licht uit. In zíjn Zillion. Twintig jaar na de sluiting in vijf dagen tijd nagebouwd in de Waagnatie Antwerpen, speciaal voor de filmpremière en nog twee nakende clubfeestjes dit weekend (En bij HLN kan je de allertickets winnen). Reptielen, halfnaakte vrouwen slingerend aan palen, booze en de nieuwste technische snufjes voor de beste ambiance - door Verstraeten zelf geleverd. En ja, dat mocht wat kosten.