Kyra Gantois en Anuna De Wever in betere tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Kyra Gantois en Anuna De Wever in betere tijden. © Photonews

Van klimaatspijbelaars naar klimaatkibbelaars: “Kijk niet naar elkaar, maar richt jullie op gezamelijk doel”

Het blijft maar pruttelen tussen Anuna De Wever (18) en Kyra Gantois (20). De klimaatspijbelaars zijn klimaatkibbelaars geworden. Nog eventjes en de doorsnee Vlaming heeft, door al dat gehakketak, de buik vol van de klimaatstrijd. “Zo’n vaart zal het niet lopen”, denkt de ‘groene’ minister van staat Jos Geysels. “De stroming is zo breed gedragen, een ruzietje gaat de zaak echt niet hypothekeren.”

72 reacties

 • Jef Lois

  2 jaar geleden
  Als de pers twee mand ADW stil zwijgt en haar geen forum meer geeft spreekt niemand meer over dit verwend kind. Dat ze eens bekend maakt hoeveel vluchten ze vorig jaar genomen heeft en waar naar toe? Heb zelfs gelezen dat ze naar New York gevlogen is om te gaan winkelen. En haar kamer hebben ze op TV laten zien een stort is er niks tegen en degelijk figuur gaat het ons komen vertellen.
 • Mathieu Peeters

  2 jaar geleden
  Dat ze eerst eens beginnen na te denken wat ze willen, en zich niets laten opdringen vanhun eigen moeder die zelf niet eens weet wat ze wil en gewon een pion is van groen. mensen zonder karakter noem ik dat, zelf niet eens weten wat ze willen. En hoe kan een snotbel van nog geen 20 weten wat de weereld wil. Dus allemaal voor geschotelde zever van die kiekens van groen hier die zelfs verloren hebben met de verkiezingen.
 • Danny Maenhaut

  2 jaar geleden
  De Geysels ging ook eens de wereld veranderen... dus not !!! En de wet : is deze plots veranderd ? Men mocht toch niet spijbelen, onder gelijk welke drogreden dan ook ??? Of omdat het massaal gebeurt ? De speeltijd (vakantie) is voorbij, kindjes !!!
 • Marc Reynaert

  2 jaar geleden
  Gedrag van kleine kinderen omdat Anuna Kyra heeft laten vallen voor haar huidige vriendin...
 • Natalie Vanhoof

  2 jaar geleden
  Nog eventjes? Neeneen de doorsnee vlaming heeft al láng de buik vol van die schreeuwende pubers en de ontoelaatbare toestanden om eventjes te gaan kamperen in de wetstraat, op podiums springen waar mensen ongestoord willen feesten, geen krant meer open kunnen doen zonder die Anuna tegen te komen en het waanzinnigste van al dat oproepen tot spijbelen. Genoeg. Gewoon genoeg.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel