Armand De Decker (MR).
Volledig scherm
Armand De Decker (MR). © Photo News

Van corruptie verdachte Armand De Decker stapt op bij MR

BinnenlandMinister van Staat en oud-senaatsvoorzitter Armand De Decker verlaat de MR. Dat bevestigt partijvoorzitter Olivier Chastel op Twitter. De Decker is door het gerecht in Bergen in verdenking gesteld wegens "ongeoorloofde beïnvloeding" in het dossier Kazachgate. Dat draait vooral rond de manier waarop de wet op de verruimde minnelijke schikking - de zogenaamde afkoopwet - in 2011 tot stand is gekomen. 

54 reacties

 • adam naaktgeboren

  3 jaar geleden
  Levenslang voor corrupte Chinese communistische partijbaas In China is Sun Zhengcai, een rijzende ster binnen de communistische partij, veroordeeld tot levenslang. Hij zou zo'n 20 miljoen euro aan steekpenningen hebben ontvangen.
 • chris delanghe

  3 jaar geleden
  Topcriminelen die zich van geen kwaad bewust (willen) zijn en staande houden dat ze niets verkeerd hebben gedaan. Ge moet maar durven. Die heeft zich laten betalen. Ik denk niet voor het gras af te rijden bij chodiev... Politici die zwaar uit de bocht gaan zouden veel harder moeten gestraft worden, net omdat ze een voorbeeldfunctie hebben als ambtenaar. Eénmaal over de schreef, gedaan met de graaicarriere. Niet dus die mag gewoon blijven zitten en verder doen ...
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  En nu verdwijnt hij naar Toscana waar zijn Loge-vrienden zitten en dan zit de zaak al in de doofpot nog voor we het weten.
 • Willy Van Craen

  3 jaar geleden
  Met dat geld en andere inkomsten als voorzitter senaat komt hij goed rond. Hij zal nooit gestraft worden want in hun wereld geld de slogan "ik ken u en jij kent mij". Amen en .....
 • guy Van Deun

  3 jaar geleden
  Zou deze man nu gestraft worden voor zijn fouten of geëerd worden als brave minister voor zijn goed en eerlijk werk de voorbije jaren?
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf