Groen-voorzitter Meyrem Almaci en lijsttrekker Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Groen-voorzitter Meyrem Almaci en lijsttrekker Wouter Van Besien. © Joel Hoylaerts - Photo News

Van Besien na "teruggedraaid" ontslag Meeuws: "Dit is geen ernstige manier van werken"

Groen gaat in Antwerpen met een eigen "progressief en positief alternatief" naar de Antwerpse kiezer, nu het project Samen is stopgezet. Dat hebben nationaal partijvoorzitter Meyrem Almaci en Antwerps lijsttrekker Wouter Van Besien op een persconferentie bekendgemaakt. "De grens was bereikt." Dat Meeuws gisteren dan toch geen ontslag nam, noemde Van Besien "geen ernstige manier van werken".

43 reacties

 • Sven Bartok

  5 jaar geleden
  Heel dat gedoe rond VZW Roma stinkt.. ze krijgen jaarlijkse 763.000 EUR werkingsmiddelen..buiten alle subsidies voor herstellingen van het gebouw. Blijkbaar was die niet genoeg voor Mevrouw Gewoon even google.. vzw roma jaarrekening Antwerpen.
 • Johan De Clercq

  5 jaar geleden
  Zelfs niet goed genoeg voor burgemeester Plopsa De Panne.
 • Jean Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Fietser en moraalridder Van Besien heeft nu bewezen niet de geschikte persoon te zijn om een grootstad efficiënt te kunnen leiden. Peter Mertens en Kris Peeters zijn duidelijk geloofwaardiger.
 • Jean Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Fietser Van Besien speelt de moraalridder maar heeft nu bewezen ongeschikt te zijn om een zo belangrijke stad met problemen te leiden. Peter Mertens en Kris Peeters zijn geloofwaardiger.
 • baptist Van der Straete

  5 jaar geleden
  En dan hoor je op de radio, tickets bij de lijn worden duurder. Het zijn kapoenen onze politiekers... één ding staat vast er zijn er veeeeel te veel.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Dedecker ziet in vijftien Vlaamse regio’s “voorbode voor gedwongen fusies tussen gemeentes”
  59

  Dedecker ziet in vijftien Vlaamse regio’s “voorbode voor gedwongen fusies tussen gemeentes”

  Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke, staat niet te springen voor de vijftien nieuwe Vlaamse regio’s die gisteren werden goedgekeurd door het parlement. Die vormen een administratieve laag tussen gemeentes en provincies. Ze dienen voornamelijk voor samenwerkingsverbanden als politie, brandweer, maar ook bijvoorbeeld bibliotheken, afvalophaling en zwembaden. “Ik voel dat dit de voorbode is voor gedwongen fusies”, zegt Dedecker over de regio’s bij HLN LIVE. “Dat is een andere discussie”, repliceert bevoegd Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) in de studio.