Groen-voorzitter Meyrem Almaci en lijsttrekker Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Groen-voorzitter Meyrem Almaci en lijsttrekker Wouter Van Besien. © Joel Hoylaerts - Photo News

Van Besien na "teruggedraaid" ontslag Meeuws: "Dit is geen ernstige manier van werken"

Groen gaat in Antwerpen met een eigen "progressief en positief alternatief" naar de Antwerpse kiezer, nu het project Samen is stopgezet. Dat hebben nationaal partijvoorzitter Meyrem Almaci en Antwerps lijsttrekker Wouter Van Besien op een persconferentie bekendgemaakt. "De grens was bereikt." Dat Meeuws gisteren dan toch geen ontslag nam, noemde Van Besien "geen ernstige manier van werken".

43 reacties

 • Sven Bartok

  5 jaar geleden
  Heel dat gedoe rond VZW Roma stinkt.. ze krijgen jaarlijkse 763.000 EUR werkingsmiddelen..buiten alle subsidies voor herstellingen van het gebouw. Blijkbaar was die niet genoeg voor Mevrouw Gewoon even google.. vzw roma jaarrekening Antwerpen.
 • Johan De Clercq

  5 jaar geleden
  Zelfs niet goed genoeg voor burgemeester Plopsa De Panne.
 • Jean Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Fietser en moraalridder Van Besien heeft nu bewezen niet de geschikte persoon te zijn om een grootstad efficiënt te kunnen leiden. Peter Mertens en Kris Peeters zijn duidelijk geloofwaardiger.
 • Jean Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Fietser Van Besien speelt de moraalridder maar heeft nu bewezen ongeschikt te zijn om een zo belangrijke stad met problemen te leiden. Peter Mertens en Kris Peeters zijn geloofwaardiger.
 • baptist Van der Straete

  5 jaar geleden
  En dan hoor je op de radio, tickets bij de lijn worden duurder. Het zijn kapoenen onze politiekers... één ding staat vast er zijn er veeeeel te veel.