Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Wouter Van Besien. © BELGA

Van Besien: "N-VA stelt zich bijzonder arrogant op, van dat soort politiek moeten we af"

Groen-kopman en Samen-lijsttrekker Wouter Van Besien vindt dat de N-VA in Vlaanderen en Antwerpen op een weinig democratische manier aan politiek doet. "De N-VA gaat van dictaat naar dictaat." En dat moet veranderen, zo zei hij in het VTM Nieuws-programma Demeulemeester in Debat. Om de woningnood in Antwerpen aan te pakken, wil hij richtprijzen voor huurwoningen invoeren.

427 reacties

 • wilfried stockmans

  5 jaar geleden
  hij zit altijd te spreken voor betere omgeving voor de mensen zuiverder lucht maar van veiligheid voor de mensen die hier geboren zegt hij niks ,wel ik zal mijn tuintje zelf wel groen houden ik heb daarvoor die zeveraars van groen niet meer nodig zij willen ons land kapot . dus geen groene klootzakken die hier de plak willen zwaaien denk daaraan hé mensen als het verkiezingen zijn .
 • wilfried stockmans

  5 jaar geleden
  Van Besien gaat ne keer met modder gooien zie ,want hij verwijt een ander daarmee altijd , je moet van uw eigen krachten uitgaan en wat je voor ons land al hebt gedaan,Dus kijk naar jullie eigen boezem en je moet anderen niet slecht maken om meer stemmen te krijgen zoiets dat kan iedereen
 • baptist Van der Straete

  5 jaar geleden
  Meeuws gooit de hoofddoek nog niet in de ring of hoe zeggen ze dat in Antwerpen?
 • Jan Slosse

  5 jaar geleden
  Daar zijn de socialisten toch zelf mee begonnen e
 • emile deckers

  5 jaar geleden
  Ik hou mijn hart vast als groen aan de macht komt. Ze maken de economie kapot. Groen houdt meer van het vreemde volk dan van eigen volk. Als groen aan de macht komt krijgen we geen Antwerpen meer maar " Klein Marokko" . Ik weet nog goed dat groen eenmaal aan de macht kwam en dat vele bouwgronden verdwenen en groene zone werd. Daarna was het gedaan met groen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.