Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Wouter Van Besien. © Foto BELGA

Van Besien: "Antwerpen riskeert verloren generatie te creëren"

VerkiezingenDe Antwerpse Groen-afdeling heeft met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van oktober een plan klaar om de hoge jeugdwerkloosheid in de stad te bestrijden. De partij wil werk maken van een stedelijke 'matchmaker', een soort intendant die langetermijnoplossingen aanreikt over bestuursperiodes heen. Hij/zij werkt daarvoor samen met alle relevante partners, zoals ondernemers, onderwijs en middenveld.

60 reacties

 • Philippe Deckers

  3 jaar geleden
  Dewinter wist dat jaren geleden al...hij wordt ook wakker nu...
 • walter vermeulen

  3 jaar geleden
  waarom.werken?beseft.hij nie dat niet werken meer opbrengd en.minder stress geen belasting en monder boetes
 • jef vermeulen

  3 jaar geleden
  Zal hij ze alle dagen uit hun bedje gaan halen en naar hun werk voeren ? Er valt meer te rapen met drugshandel dan met een job.
 • Dan Midden

  3 jaar geleden
  Van Besien zou beter meehelpen aan het inperken van het witte poeder in zijn achterban! Is dit probleem niet groter dan het fijn stof van de auto's? Hoeveel doden vallen er door de drugsbendes, zijnde direct door geweld tussen bendes, door verslaafden die mensen beroven, als door overdosis etc? Loop gewoon eens op een vrijdag doorheen borgerhout en je ziet direct wat de oorzaak van de problemen zijn!
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Chef compostbak Besien denkt ook nog dat die willen werken hoe achterlijk is die man.En die wil burgemeester worden van de grootste Vlaamse stad.Besien weet niet dat er ze al meerdere generaties vergeten zijn om aan het werk te zetten.Vergeten omdat ze altijd met hun kop in't zand steken
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee